Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

我訂埋貓女已經將我D血流盡晒!!~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 21-7-2012 09:16 AM

今個月開訂o既野,動漫3寶,
局長....等,我銀包已經要入廠休養,
8月先可以再戰江湖呀~陰公....:56:
回復 211# cavslbj

我其實係因為佢先入BatPod:43:
仲未計快出既avengers系列呢
cavslbj 發表於 21-7-2012 09:58 AM

我未必訂了!!~~~~~~~~:31:
動漫開訂,相信下星期會係門市開la......唔想會展排lo..
cavslbj 發表於 21-7-2012 07:27 AM

唔知有冇機會好似去年咁,鋪頭訂要VIP先有gift,但會展訂就人人都有gift
不過,以前DX李小龍又玩過會場限定加錢多個body,所以都極多變數.

不過乜野gift我都唔係太在意
只係同大家吹水傾下計而已
最緊要都係隻figure做得好.
其實個角色就冇得輸,但HT最弱就係女性人體線條,呢隻件衫真係乜野細位都冇,
body做得唔好就可收皮,睇左辦先算.
似乎個眼罩好難造woo....
cavslbj 發表於 21-7-2012 07:33 AM

呢個化妝舞會式面具,(好似"綠燈俠"個種)
睇戲見佢橡筋都冇條,就咁貼落塊面,我估真人都係搵膠水貼上去.
figure版要做得薄身,又要貼面,仲要吸上去之後唔會甩,我都唔知佢點做.
而且,對黑色眼罩就算係拆得,
我都唔會裝上去,3個月就色移啦.
想來想去,都係雙頭雕最可行,

但如果搞植髮,成本上估佢唔會為左個面具而開多個頭
但係,呢隻唔搞頭髮,冇雙頭,佢又好難開價$1180(估計咋,呢個係HT家下入門價)
所以,暫時此post我都冇野好講了,幻想完畢,等多個星期,睇圖睇辦.
回復 194# cavslbj

配件我唔定有用。。。。。我人梗要D
回復 193# cavslbj

咁又係呀。。。。
後面KITTY 前面媽咪。。。。聖女變中女

訂都費事。。
期待!!!最好快點有樣辦睇~
咁真係排到去先達了!!~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 21-7-2012 09:01 AM

唔會掛~hahhah~'
仲未睇套戲,好難估有乜配件跟,
會場會係開訂catwoman定Mark7呢....????
見到隻貓女,搞到有D想訂埋Batpod,
雖然架車唔多值,但貓女要騎住佢先型....!!!!!!!
15/16中~!!!!!!!!
kafai1978 發表於 21-7-2012 09:07 AM

同意ga~
架 batpod ,成本一定勁平,
賺死 ht~:30:

不過,batman配batpod,又真係好毒.........:63:
me too
kevinwong4ever 發表於 21-7-2012 09:06 AM

入 2架∼
一人一架唔洗爭:75:
回復 254# E神

E大大咁早開工播毒啊∼∼∼ hahahah
入 2架∼
一人一架唔洗爭
E神 發表於 21-7-2012 11:50 AM

唔好講喇:no::63: 尋日睇完已中劇毒 :die:
見到隻貓女,搞到有D想訂埋Batpod,
雖然架車唔多值,但貓女要騎住佢先型....!!!!!!!
15/16中~!!!!!!!!
kafai1978 發表於 21-7-2012 09:07 AM

訂啦 , 訂啦 !! 有左佢 , 貓女都會正好多 (魔鬼念力中) :62: