Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

講番貓女先 , 各路師兄 , 你估今日開訂既可能性有幾高 ? 我自己陰謀論 , HT 應該會留意 TD 呢度既吹水情況而決定幾時開訂 , 純粹估架咋 !!
究竟我係天上黎既神(神棍) ? 定係地獄黎既使者(魔鬼mode) ? 無人知 , 不過我總會係你地身邊不時穿梭及出 ...
dvddvdhk 發表於 21-7-2012 12:41 PM

:69::50:

見習生真係要認住 dvddvdhk 呢個名了:no:
回復 303# dvddvdhk

我估星期2
回復  E神

唉,尼隻Thebat真系好難搞la......你話出1�12都好啊
tumbler都已經咁大啦。。點玩得起wo ...
bunchan 發表於 21-7-2012 12:31 PM

ben 大,你好似下年搬新屋LA BOR~~~~
咁就岩LA~,

訂左先,
入左伙,
再拎貨,
舒服晒~

THE BAT

下載 (57.06 KB)
13-7-2012 06:26 PM

d

:75:
回復 306# E神

魔鬼啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:50:
其實呢隻身型我O.K, 只係胸甲同條褲唧fashion同original係有d出入,
仲有係Bane條褲其實係有穿條belt,  ...
thiam 發表於 21-7-2012 12:38 PM

可能小弟對 BANE 個造型,完成冇興趣~
所以冇睇得咁仔細~:73:
見習生真係要認住 dvddvdhk 呢個名了
E神 發表於 21-7-2012 12:53 PM

師兄開晒名 , 咁好難做野架 , 吾推多d人入坑 , 點可能增加魔鬼既數目 ? 多d魔鬼 , 即係多d人買figure , 多d人買figure , 又會出多d 電影figure , 你話我既貢獻幾大 ??!! :)
講番貓女先 , 各路師兄 , 你估今日開訂既可能性有幾高 ? 我自己陰謀論 , HT 應該會留意 TD 呢度既吹水情況而 ...
dvddvdhk 發表於 21-7-2012 12:50 PM

唔好啦:no: 我要返工!!~~~~~~:no:
見習生真係要認住 dvddvdhk 呢個名了
E神 發表於 21-7-2012 12:53 PM

應該有好多受害者了:DD
回復  dvddvdhk

我估星期2
bunchan 發表於 21-7-2012 12:53 PM

最好星期五啦!!~~~~~~~:)
回復 306# E神

不過睇下到時個版先la...
ben 大,你好似下年搬新屋LA BOR~~~~
咁就岩LA~,

訂左先,
入左伙,
再拎貨,
舒服晒~

THE B ...
E神 發表於 21-7-2012 12:56 PM

吓!! 搬大屋??:@ 我都話佢並非池中物啦:DD
師兄開晒名 , 咁好難做野架 , 吾推多d人入坑 , 點可能增加魔鬼既數目 ? 多d魔鬼 , 即係多d人買figure , ...
dvddvdhk 發表於 21-7-2012 01:00 PM

大大的任務,~~實在太有意義了,:handshake:

大大你會遇埋小弟嗎??  :)
回復 314# kevinwong4ever

:56: E大大講下ja ma hahahahha.
回復  kevinwong4ever

E大大講下ja ma hahahahha.
bunchan 發表於 21-7-2012 01:04 PM

我唔信~~~~~:63: