Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

幻想係最美好既 , 就等係出官圖前大家幻想吓 , 你抽下我水 , 我毒吓你 , 開開心心 , 又可以 ...
dvddvdhk 發表於 21-7-2012 12:18 PM

Bat Pod我在08/09年已經入左, 依家我會入埋TDKR Series, 除左(The Bat),
所以無论Bane & Catwomen出成點我都會入, 依家我最慘係隻Gordon,
我等足3/4年at the end得個睇字. :56:
吓!! 搬大屋?? 我都話佢並非池中物啦
kevinwong4ever 發表於 21-7-2012 01:03 PM

一遇風雲便化龍?????:)
回復  E神

魔鬼啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bunchan 發表於 21-7-2012 12:57 PM

呢度都好多隱形魔鬼架 , 吾係你估 , 不過真係買得過架 , 新屋入伙 , 有隻 the bat 同你充撑場面 , 真係吾同d架 !!!
一遇風雲便化龍?????
E神 發表於 21-7-2012 01:06 PM

:66::34::66:
回復 317# kevinwong4ever

我真系搬大屋就一定買thebat啦..唉∼∼∼∼
個人覺得 bane 出得ok,
唯一係個body唔夠"大咪"
E神 發表於 21-7-2012 12:25 PM

body我反而O.K, 只係件胸甲同條褲我覺得真係需要改一改.
大大的任務,~~實在太有意義了,

大大你會遇埋小弟嗎??
E神 發表於 21-7-2012 01:04 PM

無問題 !! 當你出現十五十六 , 吾知買吾買好既時候 , 我就會出現輕輕推你一下 , 不過到時吾好怪我多手就得勒 , 哈哈 :he:
回復 332# dvddvdhk

哈哈哈∼∼∼
回復  kevinwong4ever

我真系搬大屋就一定買thebat啦..唉∼∼∼∼
bunchan 發表於 21-7-2012 01:09 PM

都未出,你又知唔買?? ~~~~~~~:p
近排HT 好等錢使定要做靚條數攪上市,不斷出
kkkso04010 發表於 20-7-2012 06:02 PM

佢等錢使攪到我哋都等錢使,佢有機會攪上巿集資我都要諗方法集資:66:
body我反而O.K, 只係件胸甲同條褲我覺得真係需要改一改.
thiam 發表於 21-7-2012 01:10 PM

係!! 件vest真係麻麻!!:(
回復 338# kevinwong4ever

就系因為晤系搬大屋lor :56:
Bat Pod我在08/09年已經入左, 依家我會入埋TDKR Series, 除左(The Bat),
所以無论Bane & Catwom ...
thiam 發表於 21-7-2012 01:05 PM

師兄 , 吾緊要 , 可能過左動漫會有d平貨流出黎呢 , 到時咪可以執番隻羅 , 因為我都係咁諗 :x
回復  kevinwong4ever

就系因為晤系搬大屋lor
bunchan 發表於 21-7-2012 01:16 PM

聽住先~~~~~~~:ar:
回復 343# kevinwong4ever

:35::35: