Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Dark Knight Rises Catwoman/ Selina Kyle

希望唔好e幾日開訂,又熱又焗,如果要排街可能會熱死人:70:
回復 323# cavslbj

好期待
:52:
可能小弟對 BANE 個造型,完成冇興趣~
所以冇睇得咁仔細~
E神 發表於 21-7-2012 12:58 PM

其實Nolan唧Batman無论係車或人物隻隻作型真係好靚,
尤其是The Bat, 相信好多人睇完之後會毒上加毒,
但個問題隻野真係非一般大, 呢點係实實, 大家都無巨符. :DD
回復  kevinwong4ever
bunchan 發表於 21-7-2012 01:18 PM

BUN大, 唔入 the bat,
就更加應該入多架 batpod 呀.:35:
如果唔係 batman� catwoman 其中一個要罰企ga la∼:75:
就更加應該入多架 batpod 呀.
如果唔係 batman� catwoman 其 ...
E神 發表於 21-7-2012 01:33 PM

神既背後就係魔鬼 :^
師兄 , 吾緊要 , 可能過左動漫會有d平貨流出黎呢 , 到時咪可以執番隻羅 , 因為我都係咁諗
dvddvdhk 發表於 21-7-2012 01:16 PM

唔好啦, 我手上d訂單真係吓得我tan tan震,
過完Batman Series睇怕我要(sai yo na la)一段時間.
回復 348# E神

你地真系∼∼∼∼:63:
must buy item:46:
回復  E神

你地真系∼∼∼∼
bunchan 發表於 21-7-2012 01:41 PM

BUN大 ∼∼我係真心ga∼∼∼∼∼∼∼∼:handshake:
神既背後就係魔鬼
dvddvdhk 發表於 21-7-2012 01:37 PM

CHING, 你誤會左小弟了~~~~~~~~:)
hahahahah....。。。。。。
我都驚係喇。。。
cavslbj 發表於 21-7-2012 07:29 AM

我有不祥嘅預感,可能好似第一代CA噤得面罩頭:56:
就更加應該入多架 batpod 呀.
如果唔係 batman� catwoman 其 ...
E神 發表於 21-7-2012 01:33 PM

要貓女騎埋上batman度:66:
CHING, 你誤會左小弟了~~~~~~~~
E神 發表於 21-7-2012 01:44 PM

yi... yi! E神兄進派好點wor... 早幾日前先睇你換條女姐, 幾分钟前又換條新唧. :x
要貓女騎埋上batman度
liverpool_chu 發表於 21-7-2012 01:54 PM

倒轉會唔會好睇的呢?~
不 過 cat女人 騎左 batpod上個姿勢∼∼∼真係∼:46: