Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

我都想睇下現場情況:43:

:67:我琴晚都耍多謝ALD蛇貓狗蝦條團班兄弟幫忙先可以咁快訂完走得
搞笑,點解d人會覺得只要check id就可以減少排隊檔/炒家
第1.walk in買賣ht無權咁做~私人條例
第2.咁炒家/排隊檔一樣可以到貨時自己拎再放~
同埋一mark埋id又增加訂貨時間,咪重排得耐
根本唔治標又唔治本
其實最好方法係記錄部分身份證號碼, 如頭或尾三個字, 再加身份證全名, 再在取貨時出示身份證, 核對正確後才 ...
achtang 發表於 7-7-2012 01:23 PM

問題係ht想製造人龍博宣傳,佢無諗住打擊炒家喎,要打擊的話佢晨早做左啦,幾十個方法可以打擊炒家方便玩家,但佢唔會咁做,俾得錢0既都係老闆
必入.................................................:$
又南亞人仕,,,,,最驚見到佢地排隊
新手mm 發表於 7-7-2012 01:22 PM

咪係囉!! :53:
終於訂左了,12點排排到一點!
排左1hr
.........
回復 415# kevinwong4ever

最憎佢地打尖:53:
有無師兄現場影張人龍相放上黎超超呀
大舊金 發表於 7-7-2012 13:25

尋晚就有相.........:56:
回復  e_v_i_a_n_s

就係上年排動漫節限定,識咗evilalive c兄呀!
apollovin 發表於 7-7-2012 13:22

嘩,識到e_v_i_a_n_s ,好過買限定貨品啦:77:
回復  liverpool_chu

恭喜Ching 成功訂鳥
kkkso04010 發表於 7-7-2012 01:09 PM

其實......我一陣先去同啲排隊黨死過.....:56:
HT 係好野. 玩到班人身水身汗, 仲甘心雙手送上血汗錢. :78:
最前個班叔伯兄弟叔叔嬸嬸一早就黎,一個鐘已經俾我想像中快
以我訂joker排個半個鐘的經驗黎講:73:
其實HT要解決排隊問題好簡單, 唔跟單日期派貨咪冇人爭買首日單囉。
chankb 發表於 7-7-2012 01:06 PM

係囉抽籤好:71: