Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

真係痴晒線, 買隻普通版都要咁.
都係星期四先去算_數
回復 353# codianno

咁佢哋有乜生產過?
除非炒賣都可以係正常�健康嘅商業活動。
點解炒「黄年飛」會犯非,大家諗下啦?
諗緊幾時去訂好,其實想盡快訂,但係唔係因為心急攞,係因為驚佢好快cut:55:
攞貨係唔洗排訂貨條隊, 你直接上2樓就得.
DIG 發表於 7-7-2012 11:41 AM

唔係喎,我昨晚在樓上ht店問過,
我話我只是攞貨,不是訂貨,
個staff 話分唔到架,訂貨同攞貨都係同一條隊,要我去排隊~
回復 360# 某人

師兄,琴日有其他師兄話,如果拿貨,比cash既可以上去同staff講就晤洗排隊wor∼∼
回復  某人

師兄,琴日有其他師兄話,如果拿貨,比cash既可以上去同staff講就晤洗排隊wor∼∼
bunchan 發表於 7-7-2012 11:46 AM

吓:50:
姐係我比人老點 :56:
回復 279# Strawberry

係呀,係現場呀,仲有相..........:35:
回復 370# 某人

我都晤知真定假ga. 但系琴日系有師兄咁講lor
回復 371# 布魯士

師兄,龍尾去到紅隧未阿?? :34:
唔係喎,我昨晚在樓上ht店問過,
我話我只是攞貨,不是訂貨,
個staff 話分唔到架,訂貨同攞貨都 ...
某人 發表於 7-7-2012 11:45 AM

我禽晚親眼見人攞貨唔洗排隊喎, 你最好打去HT問.
回復  布魯士

師兄,龍尾去到紅隧未阿??
bunchan 發表於 7-7-2012 11:54

我講緊尋晚外藉人士打尖有相炸,人咁多,點排呀:35:
回復 375# 布魯士

哦。。原來系咁。。。。出面咁鬼熱,排排下中暑都以
先多謝樓上兩位師兄解答,
我反而古佢地staff口徑不一.......
咁啱我問左個老點我嘅:42:
回復  布魯士

哦。。原來系咁。。。。出面咁鬼熱,排排下中暑都以
bunchan 發表於 7-7-2012 12:01

我記得舊年動漫展,VIP 買,都由11點幾排到四點,我排完都中左暑:56:
回復 378# 布魯士

下。。。。。。11點到4點∼∼∼∼∼∼∼∼師兄真系有厲害∼∼∼佩服佩服!!!:71: