Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 423# andy74147

估唔到batman 咁有吸引力,咁多fans:66:
HT 係好野. 玩到班人身水身汗, 仲甘心雙手送上血汗錢.
源泉立歃 發表於 7-7-2012 01:48 PM

仲要比完錢都鬼咁開心!!~~~~~~~~~:(
回復 421# liverpool_chu

努力呀Ching ,如可以就影張排隊相 post 上黎cc
回復 412# 白羊座_穆

此言差已, C兄, 而家係賣家提出條件, 買家可以自由地接受或唔買, 況且係抄部分號碼, 呢方面, 好多時銀行都有咁做, 唔通佢哋又犯法? 再者咁做有個好處, 保障訂貨與取貨係同一人, (排隊檔黨要安排一年後由預訂時同一人來取貨, 無形中係增加佢哋既技術上難度及風險, 排隊黨人數亦相應會減少). 當然, 我同意同時會增加HOTTOYS同事面對每個客人工作量, 但相信亦不會相差很多. 而且在整體情況下, 相信排隊時間是會縮短
回復 413# emilykls

十分同意, 這是一個好好的免費宣傳!!!!
洗唔洗11點就去排咁癲呀:50:
好彩琴日一上到去就撞正開訂:52:
頭像被屏蔽
問題係ht想製造人龍博宣傳,佢無諗住打擊炒家喎,要打擊的話佢晨早做左啦,幾十個方法可以打擊炒家方便玩家 ...
emilykls 發表於 7-7-2012 01:36 PM

:71: :71: :71: can't agree no more
尋日有friend 話下午一早去拿tron時,sales 問佢訂唔訂batman ,一早訂了,不用排
如果星期一,二都係咁未開鋪就排定先嘅話,我就叠埋心水等好係船長咁嘅$120張單執
頭像被屏蔽
到時跌到七舊你會唔會唔開心
Strawberry 發表於 7-7-2012 02:07 PM

買來自用嘅話我諗Ching唔會唔開心

回復 431# Strawberry

好心啦,而家ht隻隻出
無講隻野多人訂或者無人訂
總有班預言家話出貨果陣時插水
你係覺得隻野值呢個價果陣時先會買咖姐
跌到700我都一樣玩得咁開心
仲可以用平價入多兩隻
更可以見倒班炒家仆x既情境
有咩唔開心
直擊報導: 現場人山人海,我啱啱排咗十分鐘,由莎莎郁前幾步到Smartone, 小步小步郁!
到時跌到七舊你會唔會唔開心
Strawberry 發表於 7-7-2012 02:07 PM

我會好開心,可以買多隻坐車……