Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 437# KAN0529
條友出名係TD度trolling 架,唔好覆佢D comment 喇...
唯一可以減小炒家方法
就係HT貨源足  當個個人都買到 重何來有得炒?
回復 443# lili

個條友真係好有高見:66:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
啱啱行過,仲係數碼通附近,仲有成六七個差佬到場,我配服各師兄,我都想訂但係過幾日先,唔想跟隊,好叉熱,搵錢玩已經好甘,俾錢買嘢玩都要搞成咁,本人最驚我未訂到就cut,到時我訂左架Pod唔知點算
joker同batman....cut訂時間越長...燶味越濃 :71:
終於訂到,都未到動漫節已經攪成咁,睇下有冇機會爆破。
好奇怪HT呢隻只係DX又唔係咩會場限定,出個量可以好大,同埋個拉腎應該唔平,點會出咁小貨?有錢ht唔搵俾班炒家搵?李嘉誠錢多定炒樓人錢多?無得炒架,收隊去飲茶好過啦,之前炒得起因為當時1:6未潮,貨量小,後來潮左後追價至起,依家出貨量好大,仲夠貨俾人做crossover贈品,唔好炒喇,$800訂好易會燶架
回復 462# 老孫

Ching 走時排到去邊,約多少人:64:
直擊報導: 現場人山人海,我啱啱排咗十分鐘,由莎莎郁前幾步到Smartone, 小步小步郁!
buzz 發表於 7-7-2012 02:23 PM

人人一少步,,HT一大步:52:
joker同batman....cut訂時間越長...燶味越濃
pathk 發表於 7-7-2012 03:17 PM

好大機會:34:
根本ht知道今年動漫節冇得排隊造勢,咪搵d甘既野玩lol
回復 464# kkkso04010

Smartone........
回復 463# chungyuihing
而家d新手炒家眼紅對上dx01、02同動漫會場炒得起諗住執死雞,到出年派大貨時就知道後悔...要落咁多訂金,走去炒股買ibond好過啦。