Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

我朋友今日訂嗰時,前面個姐姐連自己想訂咩都唔知,只係同職員講訂八佰蚊嗰隻,職員話八佰蚊有好多隻都可以訂後尾要打電話問訂邊一隻。:30:
我朋友今日訂嗰時,前面個姐姐連自己想訂咩都唔知,只係同職員講訂八佰蚊嗰隻,職員話八佰蚊有 ...
babyfat00 發表於 7-7-2012 02:33 PM

:sad:
直擊報導: 現場人山人海,我啱啱排咗十分鐘,由莎莎郁前幾步到Smartone, 小步小步郁!
buzz 發表於 7-7-2012 02:23 PM

Last night we started from 米蘭站!
有位人兄叫埋一家大細每人一隻,佢老婆再叫兩個c奶朋友嚟再各訂一隻,後尾個男人話,之前隻限定得500隻,呢隻頂多得1000隻左右,炒硬:38:
回復 443# lili

我諗呢兩日都過千隻啦:80:
回復 255# E神

大佬, 排兩個鐘先上到去, 真係乜都諗唔到-.-
有位人兄叫埋一家大細每人一隻,佢老婆再叫兩個c奶朋友嚟再各訂一隻,後尾個男人話,之前隻限定得500 ...
lili 發表於 7-7-2012 02:36 PM

師兄可能佢講漏左炒燶硬:34:
頭像被屏蔽
回復 443# lili

嗰位人兄咁無知、祝佢早日插水。
有位人兄叫埋一家大細每人一隻,佢老婆再叫兩個c奶朋友嚟再各訂一隻,後尾個男人話,之前隻限定得500 ...

條友係咪叫牛佬? 咁  7 既..................
師兄可能佢講漏左炒燶硬
kevinwong4ever 發表於 7-7-2012 02:41 PM

一百萬個同意!!:66:

這人明顯是炒家新手:he:
回復 395# chankb

可能HT一次起唔晒咁多貨,所以要分批派,而家起碼起要等大半年以上,如果要起晒先派,貨期可能仲拖得奈。
再者狂熱間舖有幾大呀! 一鑊過派貨,真係插針都插咁入囉!
這人明顯是炒家新手
任俠 發表於 7-7-2012 02:52 PM

呢個不能用炒家呢兩個字,真情係玩具新手:34:
經過Tumbler同BATPOD重出江湖單野,仲打算炒??
可想而知炒得起既機會有幾大.....