Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

其實HT要解決排隊問題好簡單, 唔跟單日期派貨咪冇人爭買首日單囉。
其實昨晚排重好過今日排,現在曬到PK!
好彩昨晚排左
akiaki 發表於 7-7-2012 12:58 PM

我都咁話...好彩我都訂了
而且只會越晏越多人
嘩,今日未開門都150~200人排,痴線
回復 389# liverpool_chu

恭喜Ching 成功訂鳥:77:
回復 397# phoenix_fai

係咪咁誇張............
繼續等人坐艇,我就一定唔排唔買住喇
其實HT要解決排隊問題好簡單, 唔跟單日期派貨咪冇人爭買首日單囉。
chankb 發表於 7-7-2012 01:06 PM

對ID no. 訂貨,就一定唔可以排多次啦:52:
排隊去到米蘭站,DIu!!!!l
回復 400# simson464

無錯,再次出現便服龍同mark v 情況,之後開訂時最多排到舖外,好期待坐艇情況出現:51:
joker 嗰時都無聽見開門前咁早就有人排,而且咁早有南亞裔人排,又重演動漫節惡夢
kevinwong4ever 發表於 7-7-2012 12:54 PM

:30:又南亞人仕,,,,,最驚見到佢地排隊
回復 381# e_v_i_a_n_s

就係上年排動漫節限定,識咗evilalive c兄呀!
其實最好方法係記錄部分身份證號碼, 如頭或尾三個字, 再加身份證全名, 再在取貨時出示身份證, 核對正確後才取貨, 咁就冇咗好多abc黨啦!
:57:有無師兄現場影張人龍相放上黎超超呀
D 人傻_哂,衝哂去訂,我一心一意過兩日先去訂好了!
現時龍尾位於米蘭站。。。真係痴根,佢又唔分攞貨同訂貨,等D專家驗貨都有得等