Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

現在已有十幾二十人排隊中,分了三隊,頭排係c9加靚妺,中間我估係玩家,後排南亞人仕,這隻真的瘋咗 ...
babyfat00 發表於 7-7-2012 11:21 AM

下面家2樓呢?ching?
現在已有十幾二十人排隊中,分了三隊,頭排係c9加靚妺,中間我估係玩家,後排南亞人仕,這隻真的瘋咗 ...
babyfat00 發表於 7-7-2012 11:21 AM

仲諗住12點幾到:30:
但果條友衣著光鮮時尚,應該唔係幫人排。
但覺得好可恥!人哋個個响街排成個鐘,
...
BigOil 發表於 7-7-2012 11:05 AM

”成個鐘”已經好好,    我地排左2個幾鐘!
而家未CUT訂,第一日訂單都有人放貴4魚~
呢D炒家先係無恥
JUNOWONG28 發表於 7-7-2012 10:27 AM

算了吧, 也不能怪人. 好歹都是靠他們自己攢的, 總好過有人有手有腳卻不事生產攞綜援.
以伊+的趋势,炒家的对象可能都是迟入坑要后追的玩家,因为玩开的都会去订(不喜欢batman的另外)纯属个人看法...
門口大閘都未開,可來有2樓呢
首日誇張到咁, 今次應該好難唔插
vcleopang 發表於 7-7-2012 11:14 AM

插唔插主要睇HT幾時CUT訂, 同埋炒家有部份貨係上大陸彧去其他地方賣,
BATMAN號召力夠, 又收800訂, 一人限一隻.
我覺得插嘅機會微D.
回復 316# JUNOWONG28

但竟然有人接,唔知堅定流?
回復 350# siuloonghar

門口大閘都未開,可來2樓呢
回復 325# leawong

點會無呀!
遲啲等斑炒家入完貨,少啲人先去訂。
無咁快會截訂。
唉,我只係想去攞返隻starwar boba fett,
前晚收電話,諗住昨晚出去攞,點知原來開訂batman,
當時龍尾排到米蘭站,攞貨都係要排,於是放棄......
而家見樓上師兄話而家11點幾am已經又有人排隊......
oh.......我只係想帶boba fett回家咋......:63:
咁早就已經有人排??? 洗晤洗咁阿。。。。。。
回復 347# babyfat00

唔係呀!量產大資都要咁早排,十足限量品咁。
回復 361# bunchan

早起的鸟儿有虫吃∼?
唉,我只係想去攞返隻starwar boba fett,
前晚收電話,諗住昨晚出去攞,點知原來開訂batman,
當 ...
某人 發表於 7-7-2012 11:35 AM

攞貨係唔洗排訂貨條隊, 你直接上2樓就得.