Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

其實今次ht概marketing 做得非常成功,製造了一個物件短缺的意識,令到很多人覺得唔買就冇架啦,所以就有"幾時臷訂"丶"仲有冇得訂"、會唔會好似bw咁冇架。其實ht咁貴買個batman拉臣返嚟,點只出一千幾百隻就停訂,買來炒,就祝大家好運!
新個頭,同舊 dx joker 套衫幾岩,
反而舊 joker個頭個妝就好干淨.
E神 發表於 7-7-2012 05:37 AM

Yes呀師兄! 所以我應該會換轉果兩個頭:66:
Yes呀師兄! 所以我應該會換轉果兩個頭
akiaki 發表於 7-7-2012 08:30 AM

我都打算咁做∼∼∼
很好奇為何現在HT官方FB都比別人慢PO
頭雕連鼻子上那顆凸痣都有雕阿~~
好多司奶排呀!:(

祝炒家好運喇!:78:
我地10:30pm左右訂完,之後Hottoys 落閘。我最想知排係我地後面嘅人昨晚訂唔訂到,因為佢地 ...
schumy 發表於 7-7-2012 08:01 AM

我好好彩係最後果批所以訂到呀,仲見到有個男人係度埋怨d職員唔比佢訂   
之後填埋野抽戲飛就走
頭像被屏蔽
其實價值係咪真係咁重要 ? 我買件玩具 (心頭好) 返黎 , 從來都吾會諗佢而家或將來值幾多錢 , 我只會考慮佢為我帶黎幾多既樂趣啫 .
回復 290# freelander77777

完全同意:71::71::71:
我好好彩係最後果批所以訂到呀,仲見到有個男人係度埋怨d職員唔比佢訂   
之後填埋野抽戲飛就走
rex05 發表於 7-7-2012 09:21 AM

That's good.  What time did you finish and leave Hottoys?
joker 2.0 到依家都仲可以訂~!!
batman~~下星期等d人散d先訂~~

我尋晚訂完出來,聽到ht叫有條友落返去排隊,但條友好似話係响下面上嚟.
但轉頭响樓下見到條友,應該係博大霧,自己走上去話响下面排隊上嚟,都唔明,咁狗咁樣衰都做得出?!
但尋晚响街排,好過响後樓梯排好多,响後樓梯好似焗桑拿,底環都濕埋。
其實今次ht概marketing 做得非常成功,製造了一個物件短缺的意識,令到很多人覺得唔買就冇架啦,所以就有"幾 ...
freelander77777 發表於 7-7-2012 08:18 AM

唔好話我陰謀論
最精0既一著係一人只可訂一隻~令要訂兩隻或以上0既朋友要再排隊訂過~
這樣可以令訂貨0既長龍連綿不絕啊~~~:67:
真係痴線架, 阿差賓妹都走去排! 點解抄家玩呀?!
唔好話我陰謀論
最精0既一著係一人只可訂一隻~令要訂兩隻或以上0既朋友要再排隊訂過~
這樣可以令訂貨 ...
任俠 發表於 7-7-2012 09:44 AM

你咁講,真係做又話,唔做又話lor! 陰謀論d,我寧願佢限訂一隻!