Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

I'm afraid the armor parts will drop down from the Fabric cloth only..........
回復 275# blackhawkdownhk

X2:50:
回復  blackhawkdownhk

X2
KAN0529 發表於 7-7-2012 02:52 AM

actually......very afraid..... :(
coz donno how they attached to it
Batpod x 1
Batmobile x 1
Batwing x 1
Stand alone x 1
最少要4隻Batman先夠...! 救命啊....! 今次比佢毒死...!
頭像被屏蔽
回復  E神
我打俾佢呀,佢自己點會主動發現,跟住問返我張單上面既時間係幾點方便佢睇返CCTV
batmanhoho 發表於 7-7-2012 02:26 AM

HAHA~
我就係有點奇怪~

anyway~~ lucky~~:71:
Dx12真係不錯,希望隻joker可做得好些,改進下啦!
個頭下巴太大,溶妝頭同件衫又好唔配合,硬係怪怪地。
akiaki 發表於 7-7-2012 01:48 AM

新個頭,同舊 dx joker 套衫幾岩,
反而舊 joker個頭個妝就好干淨.
回復  E神

hahaha....咁你就真系好好彩la...
bunchan 發表於 7-7-2012 01:16 AM

HHEHE~
我都覺~:35:
咁知邊間鳥~一定要幫襯多啲
不肖生 發表於 7-7-2012 01:28 AM

Ching~~~~~~~~~~~

:71:
:64:
E隻吟多人訂,會唔會未到一星期就截訂呢
小丑少人訂咩? 米仲受緊:38:
E隻吟多人訂,會唔會未到一星期就截訂呢
khwong67 發表於 7-7-2012 06:14 AM

joker 2.0 都好多人訂,但点解未截訂??
:blame:福街鬍鬚佬想打尖呀
joker 2.0 都好多人訂,但点解未截訂??
kkchan 發表於 7-7-2012 07:33 AM

Batman,Joker,Black Widow
你認為佢地o既知名度同需求買是否一樣?
所以BW本來的訂單一定係少過其他兩隻,
既然Black Widow個頭難整,收得多訂都未必做得晒,不如做少D,保持質量好過.
所以佢見好就收,好快CUT訂.
但Joker同batman冇理由有人想買佢唔做貨.

我唔反對心急o既玩家趕去訂,因為想最快收貨
但自己會諗,唔想咁樣排法(第一水連派貨時都要排啦)
加上HT好多時第一批貨都...會有問題,不如遲幾日去訂,拎第二水好過.
你重係旺角等??????????????????
neo.L 發表於 7-7-2012 12:47 AM

我地10:30pm左右訂完,之後Hottoys 落閘。我最想知排係我地後面嘅人昨晚訂唔訂到,因為佢地都同我一樣排左2個幾鐘,而Hottoys 無可能係9pm左右已經截左佢地。我想了解有關安排。如果佢地白白排左隊又唔比落訂就真係好慘。

如果有人昨晚10:30pm後訂嘅請揮手。