Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

我聽早都應該去訂
但想問下batpod要幾錢訂 同成隻幾多錢
akarsenalka 發表於 6-7-2012 10:40 PM

求解答:64:
i called HT at 6.45pm, they said batman open for preorder, so i went there to try order and also pick up boba fett....but the queue is too long....i give up and went to In's point and saw that Kato guy :34:
回復 214# akarsenalka

BATPOD  !^*), 1牛訂
求解答
akarsenalka 發表於 6-7-2012 10:53 PM

1630,訂金800
有番JOKER啦!!! 入咗JOKER 冇理由唔入BATMAN...入得BATMAN冇理由唔入BAT POD....我中毒了....So sad....但我又想等佢出TRAILER入面嗰個透明服裝架....
6點半去到已排到pccw側的地盤,排左50分鐘左右,都算比想像中快同埋舒服過排後樓梯。
回復 205# kmtang

哈哈.....support x2! 到最後今日真係開訂佢咪扮曬野話自己都要訂.....!真係最威係佢啦!呢位<老屎忽>
除左權骨可以深d同埋d鬚可以多d之外....已經無可挑釁
PM9:00排到米蘭站.....放棄~
回復 210# batmanhoho

咁就好LOR~ 佢又做到溫溫鄧鄧, 我又排到溫溫鄧鄧, 真係唔CHUR新鮮空氣都唔知冇找錢
頭像被屏蔽
大家咪咁老定,真人&#22836;雕未批o架

**Bruce Wayne head sculpt: Prototype shown is not final, pending licensor approval
我係10:15pm最後落到訂的人,之後Hottoys 落閘因為下面有人搞事,警察來哂。當時我地後面重有好多人排隊,唔知佢地落唔落到訂,佢地好慘。
我係10:15pm最後落到訂的人,之後Hottoys 落閘因為下面有人搞事,警察來哂。當時我地後面重有好多人排隊,唔 ...
schumy 發表於 6-7-2012 11:17 PM

唔通有人打尖?我今日排左一個鐘,所有人好守規矩啊
除左權骨可以深d同埋d鬚可以多d之外....已經無可挑釁
malaubanana 發表於 6-7-2012 11:08 PM

真人一樣,:handshake:
入2隻 :35: