Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

堅過 eb 隻 石堅 ga^^
E神 發表於 7-7-2012 01:08 AM

呢啲傑出民企就要開名表揚啦~等我出開旺角幫襯多幾次
回復 258# E神

hahaha....咁你就真系好好彩la...
呢啲傑出民企就要開名表揚啦~等我出開旺角幫襯多幾次
不肖生 發表於 7-7-2012 01:12 AM

好人唔怕讚~~~:71:
間店係廣華街馬會對面,
門口有粉果,糆米飯賣,
主要係食魚蛋粉,雲吞粉個間小店~

CHING 得閒去下la~:66:
今日我都見到件趣事,排街個陣見到前面幾個人比個超八既師奶問:{你地咁多人排隊,排咩呀!!}
,跟住排緊前面既哥仔就回應佢:[派米呀!!],個師奶又好似真係信!! 去左龍尾排:45: 唔知佢未排到ht個櫃檯個陣會唔會有人話佢知…其實係買公仔呢:80:
如果無又會唔會問sales領米呢!?
好人唔怕讚~~~
間店係廣華街馬會對面,
門口有粉果,糆米飯賣,
主要係食魚蛋粉,雲吞粉 ...
E神 發表於 7-7-2012 01:20 AM

咁知邊間鳥~一定要幫襯多啲
今日我都見到件趣事,排街個陣見到前面幾個人比個超八既師奶問:{你地咁多人排隊,排咩呀!!}
,跟住排緊前面 ...
phoenix_fai 發表於 7-7-2012 01:23 AM

其實咁玩人又好似衰d,上年動漫我都係直接講tf排玩具……
正話去到,條人龍幾長下,19:30開始排,排到大約21:00訂完鬆人
ching 你有冇打番   ht 問?
定 HT 主動發現打比你??
E神 發表於 7-7-2012 01:07 AM

如果找多左$咁點算:31:
我驚要比返:58:
Dx12真係不錯,希望隻joker可做得好些,改進下啦!
個頭下巴太大,溶妝頭同件衫又好唔配合,硬係怪怪地。
跟住排緊前面既哥仔就回應佢:[派米呀!!] <-- 呢o的有人好賤格.
Today queue longer time bcoz I saw some CHing collect Suit-Up Gantry
and many chings collect boba fett and Tron too^^
回復 257# E神
我打俾佢呀,佢自己點會主動發現,跟住問返我張單上面既時間係幾點方便佢睇返CCTV
好正∼!!
雖然對比DX02, 個Batman頭進步&#21655;、更加接近電影造型,但唔係咁似Christine Bale&#22175;嚄...
至於BruceWayne頭...點解冇可動眼...個頭同頸又一件過...係外形美觀,但係可動可玩性低&#21655;咧...
套衫好正!如果有埋BruceWayne西裝仲正正正正正正!!!!!
乜都唔怕,最怕件斗篷