Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

我地排左2個幾鐘,如果唔比我地訂我唔敢想像我會做乜!
只有新既人頭吸引,其他的都同上一隻DX分別不大,又可以Skip
一隻BATMAN都無,只係入左JOKER.
15/16中訂唔訂好..因為又唔係平,又唔係話特別LIKE BATMAN.
但入得BATMAN又核要BATPOD同CATWOMAN.
黠揀好呢~~!!
我之前大概七點左右陪個FD排(我自己六點幾已經排完了)
都有人打尖,打正係我前面.
就係商場門口放人上扶手電梯時係電梯位插入黎(三十後半至四十左右,高大,黑色紅間運動衫)
咁需知道條梯唔係HT的,總係有其他人用.我無出聲~
條友一路好自然企
咁當就到2/F大家都知總係會行快幾步唔會等梯級到架啦
咁我見我個FD開始行,我就繞過條友追返個FD
點知去到貼牆排嗰時,條友竟然插入黎
我即刻問你咩事架
佢答我:排隊囉~
跟手仲拍一拍我個FD:排緊架嘛?吓嘩?好似好熟咁
我當堂仲以為係我個FD啲朋友,而同時我個FD又以為佢只係心急行快左,所以過左我
因為條太理所當然,一時我以為佢知咩事,我個FD又以為我知咩事,都無即刻出聲
點知條友又懶係好禮咁排我後面
當我一行返埋個FD身邊,即刻問條友係咪識佢
(我係諗住如果係,要順便再小佢~因為咁遲插入黎真係太過火)
點知佢适以為條友行快左先過我地頭,我即刻轉頭問本來跟我尾個女士
然後證實條友係打尖,無冤枉人
條友仲要係度咩呀咩呀咁~跟住講句類似畀你地排先咁上下野走去隊尾
我地緊係唔放過佢啦~
條友跟住樣衰衰落返地下
,但我相信佢都係等另一個機會
(紅字內大約兩分幾三分鐘之間的事,不過打就好似好長)
其實唔係我同我個FD係識,唔怕唔好意思問多幾次搞清楚,真係可能畀佢入到位
大家都知香港人幾怕麻煩架啦

大家去訂,記得同前後SAY個HI先,認一認人唔好畀啲粉人得逞
我反而覺得呢隻只限1人1隻有點那個,我想要2隻先夠玩,我自己本身無batman,已訂batpod 要比batman / catwoman用,但遲d又出batman wing 無理由無人坐係入面ga…重有batmobile!!!
限1隻點夠喉…:55:
我反而覺得呢隻只限1人1隻有點那個,我想要2隻先夠玩,我自己本身無batman,已訂batpod 要比batman / catwoman用,但遲d又出batman wing 無理由無人坐係入面ga…重有batmobile!!!
限1隻點夠喉…:55: 唔通又畏行多轉:70:
已經有DX BATMAN,呢隻SKIP
得支新槍,其他唔太吸引
我地排左2個幾鐘,如果唔比我地訂我唔敢想像我會做乜!
schumy 發表於 7-7-2012 12:25 AM

你重係旺角等??????????????????
訂野jeh...洗唔洗啊
其實今日7點前去訂都洗排好耐,事關HT係面書公佈都係6點度既事,但7點後真係超多人,我7點45分排都排左2個鐘,到10點時已經聽到HT員工講話截龍,係排隊期間已見有外藉人士同一D茂利行理行去,有D仲扮哂睇街頭表演博懞跟住條隊中間插入去行,其實對住呢D人真係兇D咁啤下佢地都會走頭,黎緊既MARK VII同HULK開訂時應該都會有唔少呢D人出現,最搞笑係見到有師奶即場賣訂單
訂左, 仲出埋意外, 比1000蚊, 比完傻下傻下拎住張單走左過隔離登記換飛, 錢都唔記得找, 落到樓打開銀包見少 ...
黑色的風 發表於 6-7-2012 10:13 PM

小弟今日都好好彩,
訂完batman ,同朋友去食魚蛋粉,
埋單$50,比左 $500, 但拎番$50 我就急急走左,
離開左 成 10分鐘,
打開銀包先發覺小左錢,先記起比左 $500 老闆:30:

行番轉頭,
仲驚老闆都唔知,
但好彩老闆都知道,
比番$400 我,:$

可能呢排成日去ht 比訂,,訂到個人傻傻地:52:
回復 255# E神

下,你晤系講堅 ga ma 師兄∼∼∼∼
回復  黑色的風
冇事既,我上次都試過佢冇找錢俾我,上左車先發現
過兩日通知我拎返錢
batmanhoho 發表於 6-7-2012 10:42 PM

ching 你有冇打番   ht 問?
定 HT 主動發現打比你??
回復  E神

下,你晤系講堅 ga ma 師兄∼∼∼∼
bunchan 發表於 7-7-2012 01:06 AM

堅過 eb 隻 石堅 ga^^:shy:
就係因為佢9:00 排到 11:00