Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

如果隻隻都要排成1,2粒鐘,
跟住又衍生d問題如打尖,打架,C9及普通話人排隊,
究竟Hottoys個風可以維持幾耐???
如果隻隻都要排成1,2粒鐘,
跟住又衍生d問題如打尖,打架,C9及普通話人排隊,
究竟Hottoys個風可以維持幾耐? ...
easy_biddings 發表於 7-7-2012 09:53 AM

EXACTLY!!! they should develop an online order system.
我尋晚訂完出來,聽到ht叫有條友落返去排隊,但條友好似話係响下面上嚟.
但轉頭响樓下 ...
BigOil 發表於 7-7-2012 09:42 AM

有d人真係可以好自私、無恥。
有d人真係可以好自私、無恥。
schumy 發表於 7-7-2012 10:03 AM

為左錢 , 人真係乜野再無恥既行為都可以做得出 .
That's good.  What time did you finish and leave Hottoys?
schumy 發表於 7-7-2012 09:38 AM

排到11點呀,好在食左野先排咋
為左錢 , 人真係乜野再無恥既行為都可以做得出 .
dvddvdhk 發表於 7-7-2012 10:10 AM

一向架啦,世界咁大,咩人都有~再狗都見過~
好似某D變態龍友咁~
EXACTLY!!! they should develop an online order system.
schumy 發表於 7-7-2012 10:01 AM

其實唔想排咪隔幾日先去訂囉,bm未開訂前,門市都冇乜人排隊訂!
我排到上面其實己經有人扮野打尖
"唔係呢到排咩?" 呢句野我都聽左二次
一向架啦,世界咁大,咩人都有~再狗都見過~
好似某D變態龍友咁~
JUNOWONG28 發表於 7-7-2012 10:12 AM

個d已經吾係無恥 , 直頭係下流 !!!
唔知今日又會條人龍又會排到去邊呢:38:
唔知今日又會條人龍又會排到去邊呢
alexpd 發表於 7-7-2012 10:20 AM

真係唔敢想像...
今日太誇張既話, 我星期四先去...
而家未CUT訂,第一日訂單都有人放貴4魚~
呢D炒家先係無恥
而家未CUT訂,第一日訂單都有人放貴4魚~
呢D炒家先係無恥
JUNOWONG28 發表於 7-7-2012 10:27 AM

呢樣野真係講到無氣了,
乜野玩具D人都炒一餐.(其實唔止玩具, 香港乜野都炒)
哩个看来真o旣劲过joker2.0
I will go next week.  Hope no need to queue.