Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 195# O暈

Ching 好愛batman ,我回家途中先見到開訂,費時再出去,只好等聽日
希望佢經一事長一智啦 , 世事無絕對 .
dvddvdhk 發表於 6-7-2012 09:26 PM

當堂嚇左一跳,然後就得啖笑
訂左, 仲出埋意外, 比1000蚊, 比完傻下傻下拎住張單走左過隔離登記換飛, 錢都唔記得找, 落到樓打開銀包見少左200先醒起, 即刻上去問番, 個收銀都做到慒左, 唔記得, 話會check番cctv, 之後搵番我, 希望拎得番啦:31:
不過咁ge環境, 我都覺得處理得算係咁, 大佬重複做同一樣野百幾次, 人都癲
回復 198# kevinwong4ever

見到果1x張單都米話晤心寒阿
這隻真係忍唔到手!:71:
回復 201# 黑色的風

下。。。。。晤系掛,咁都得∼∼∼
果然今日開訂,個位有內幕既師兄係堅料,
至於果位叫eddie既師兄,下次唔肯定既野唔好咬定人啦,
為威結果 ...
JUNOWONG28 發表於 6-7-2012 21:09

佢又要寸人見習生, 又話TD多預言家, 原來自己先至係神棍, 我都係想問佢說好的鋼鐵人呢?
看到之後好矛盾
我記得導演諾蘭曾經說過,他找貝爾很大因素是那個下巴
頭型還可以,但嘴跟下巴怎麼看都不像
不過服裝細節,武器配件確實已經達到DX級數
做為一個玩具的精緻度,實在到位
我見到Y拍,
DX02 仲賣緊4千幾
:45:
佢又要寸人見習生, 又話TD多預言家, 原來自己先至係神棍, 我都係想問佢說好的鋼鐵人呢?
kmtang 發表於 6-7-2012 10:18 PM

佢上個月都重係見習生…
我聽早都應該去訂:71:
但想問下batpod要幾錢訂 同成隻幾多錢
回復 201# 黑色的風
冇事既,我上次都試過佢冇找錢俾我,上左車先發現
過兩日通知我拎返錢
呢隻想買兩隻,請問係咪一人一隻?

顧客現凡於7月10日或之前訂購《蝙蝠俠: 夜神起義》: DX1:6蝙蝠俠珍藏人偶,即有機會獲得《蝙蝠俠: 夜神起義》電影首日特別場戲票兩張。

參加者資格:
顧客必需訂購《蝙蝠俠: 夜神起義》: DX1:6蝙蝠俠珍藏人偶一套,即可於Hot Toys香港專門店─Toy Hunters索取參加表格,詳情請向職員查詢。

上映日期: 2012年7月19日(星期四)
地點: 圓方(ELEMENTS) The GRAND CINEMA

得獎名單及領取戲票方法將於7月13日於Toy Hunters Facebook及新浪微博專頁公佈
回復 195# O暈 我同大大一樣...不過我就好少少~反左一半~
用Iphone 睇TD 就即時折返~
一去到~見到排緊街...好彩條龍仲好短:$

個天仲光架~:p
同場加影~傻仔joker重現~!:DD