Toysdaily 玩具日報

[其他] 美系...10年前...是多麽的美好~ 10年後的今日...發生乜事?

完全同意,宜家D 3.75貴到離譜又肉酸到死
咁岩路過講開又講,近排唔覺意見到Mcfarlane果set「The Walking Dead」figures,真係睇到火到黎埋。
隻 Nightcrawler 係上上品~
個樣, 件衫, 條褲, 條尾, d 手甲腳甲, 可動, 各方面都唔知可以打低幾多隻今時 ...
movie_arms 發表於 2-6-2012 10:35 AM

我當年買好似係$60 :34:
回復 123# Just-For-HIM

我DOUBLE 價錢後追都覺得好低! 可恨未搵到隻ICE-MAN
回復  Just-For-HIM

我DOUBLE 價錢後追都覺得好低! 可恨未搵到隻ICE-MAN
消遙丸 發表於 6-6-2012 01:37 AM

ICEMAN我覺得普通  早幾年有兩隻放左1隻出去
小弟唔係美系專家, 但最開始係玩美系
由 Spider-man Movie 第一集開始自己既玩具路

眼見近日斗斗同大家 ...
movie_arms 發表於 29-5-2012 06:04 PM

如果是討論,那有一個因素係需要考慮的就是"產量",有些玩具少一半人玩價格升幅需要升7成可能先平衡到.
回復 124# 消遙丸

上星期信和見到nightcrawler $260......
我由玩toybiz過渡到Hasbro開頭果幾輯...之後我就轉了玩Marvel Select....
只係可以講, 無良玩具商+無良炒家......:55: