Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

頭像被屏蔽
大家公平 d 吧!你話係未好似,件老西好靘,配件精美,完美就一定唔係,但十分滿分黎講都有7~8分嘅,同埋千一左右價格比 ht 黎講算 ok 的!(但明明 mib3 為宣傳,點可能用咁可笑嘅藉口 ,用 mib2 做型來做 ! 如果比著係 ht , D ”小爆”post 點只咁少丫!)
頭像被屏蔽
圖出左啦,師兄有冇訂?
kc53 發表於 26-5-2012 09:46 PM

價錢吸引!未見到眼之前已經訂了:$
其實真係有好多,頭先姐姐仔講架,!!!所以唔使特登bid 囉,仲請埋人睇戲。。。
係咪用飛尾就換到?
係咪一定要朗豪或太古張飛先換得,定係所有ua?
係咪用飛尾就換到?
sonsonsun 發表於 26-5-2012 11:00 PM

唔係架,只要有飛,個會chop個印,再是但買樣野就換得,我個張都係預受聽日睇架!!!
係咪一定要朗豪或太古張飛先換得,定係所有ua?
liverpool_chu 發表於 26-5-2012 11:01 PM

只有呢2間可換!
只有呢2間可換!
kc53 發表於 26-5-2012 11:22 PM

Thx:26:
價錢吸引!未見到眼之前已經訂了
ckc882000 發表於 26-5-2012 10:40 PM

我今日本來只係諗住去拎飛同換狗.....點知見到個版都忍唔住訂了,呢隻係我第1隻eb,真係好大期望呀:35:另外個姐姐仔真係如好多師兄講.......好有禮拜:58:值得一讚!!!
我今日本來只係諗住去拎飛同換狗.....點知見到個版都忍唔住訂了,呢隻係我第1隻eb,真係好大期望呀 ...
kc53 發表於 26-5-2012 11:53 PM

講真冇超個樣有小小吾乎合預期姐,爭d
ckc882000 發表於 27-5-2012 12:48 AM

其實我都覺得J係差左dd,但絕對接受到,不過K個樣又真係好得,加上我估我長期會比佢帶超,所以就訂左,希望eb今次做台好戲,唔好令眾玩家失望啦:77:
上網見到兩魚都有人bid,痴線:50:
ckc882000 發表於 27-5-2012 12:48 AM

我都訂左
到時隻F會有超