Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

有出現過!!但出現o係幅畫度友情客串!
fannyabc128 發表於 28-5-2012 10:25 AM

我睇個場佢一出現全場笑左

Yahoo 有廿幾隻放緊

一係訂韋史密夫 跟隻F 仲有黑超
Thanks 各大大. 有些師兄壓力都幾大. 咁都要抽我水. :71:
都有d想買但好似話大貨套Suit係同戲院個display吾一樣Supplier(會差D, 無甘fit). 請問有無人有多D details? ...
cywatt 發表於 28-5-2012 02:12 PM

阿bill哥話出得官圖 , 大貨已經差不多做好 , 吾會而家先話改布料掛 !? 個人期望 , 好希望eb做番場好戲比ht睇 , 有競爭先會有進步 !!

回復 14# darknight

曾有一位"布"性名人話抽水係行為藝術, 未必同壓力有關:DD
其實佢個合都係寫MIB,唔係寫MIB3,只係D武器係第三集JA~都唔算呻人既!
見都實物本來只想訂k,但係都受唔住誘惑,訂埋j!中左BILL 既銷售手法:63:希望大貨準時同有驚喜啦!:43:
回復 379# 上帝

我同C兄一樣諗法~本身想要佢D贈品同AGENT K,諗住訂兩隻K,到時放走隻,之後再自組隻J,但最後都係一套咁訂,而家都有少少後悔!
隻J配件上唔太吸引~最想要得支失憶棒,狗仔又已經有2隻!!!!
送八哥又沙皮狗:?..................
頂~仲未有時間去訂....:time:
回復  darknight

曾有一位"布"性名人話抽水係行為藝術, 未必同壓力有關
chankb 發表於 28-5-2012 09:46 PM

:71:
btw, 前鋒入到波都要中後場派到牌吧 :he:
終於抵抗唔到引誘訂左J:no:
仲有冇人換狗仔呀想知仲有冇..星期日先出去睇:52:
回復 416# 健一仔

頭先係MK換左,重有:36:

Agent F 沙皮/八哥仍有得換! 大把貨呢~

原來個post 唔知得罪邊個唔見左, 但今天5:55場 Langham Place 都無嘜人買飛, "那兒"更無人換狗, 見一箱還有數十隻, 可能個倉重有幾十箱呢~ 貨源足, 唔洗食炒價~ :34:

頭像被屏蔽
如果旺角之前多人排都重有貨, 照計太古唔會無喎. 除非搬了去旺角搬啫. :44: