Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

MIB.訂貨有多(2支槍送)現貨好似小(2支槍):(
MIB.訂貨有多(2支槍送)現貨好似小(2支槍)
O.K.TAK 發表於 7-6-2012 01:31 AM

大個支係送
真係超超超似呀!
如果不是EB的產品比其他廠較為高大,我都會入返SET玩下。
傻鏢今次好手勢:71:
第2集tommy叔都無咁後生啦....

eb差不多出街前, 才出廣告, 網友想比意見都唔得.
呢點上, ht保留改進 ...
bigtomm 發表於 6-6-2012 09:22 PM

有冇落錯鞋油? ht保留改進空間, 原來屬好事??!!

ht 有邊個成品比個版正? Babydroll? City Hunter???
有冇落錯鞋油? ht保留改進空間, 原來屬好事??!!

ht 有邊個成品比個版正? Babydroll? City Hunter???
yuppi 發表於 7-6-2012 04:15 PM

人地做得好都係吾會讚 , 因為吾係佢鍾意既品牌 . 我就無乜所謂 , 只要出得正 , 邊個出都吾係問題 ! 玩 玩具都受制於咁多成見 , 個人包袱 , 何其悲哀 !
真係超超超似呀!
如果不是EB的產品比其他廠較為高大,我都會入返SET玩下。
傻鏢今次好手勢
akiaki 發表於 7-6-2012 02:48 PM

疤面開始EB已經調整返D高度了

同時間, HT亦嚮Babydoll開始調整返過高嘅女性素體

兩間廠都有睇顧客意見, 算唔錯了
人地做得好都係吾會讚 , 因為吾係佢鍾意既品牌 . 我就無乜所謂 , 只要出得正 , 邊個出都吾係問題 ! 玩  ...
dvddvdhk 發表於 7-6-2012 09:55 PM

絕對同意, 盲目崇拜等於自己冇思考能力.

買野買到要估估吓都叫好, 真係吾知咩理論......:30:

買野買到要估估吓都叫好, 真係吾知咩理論......
yuppi 發表於 11-6-2012 03:09 PM

師兄 , 佢地呢d係現今既消費模式 : 吾理有無用 , 吾理自己喜愛程度 , 有無實質需要 , 只要係潮流 , 只要其他人都話正 , 只要貴夾吾飽 , 只要可以係朋輩中以為可以傲視同儕 , 就會一條心咁盲目鍾落去 , 完全無左自我思想同性格 , 連玩 玩具咁基本既事都吾可以為所欲為 , 吾通就係咁樣過一世 ??!!

買野買到要估估吓都叫好, 真係吾知咩理論......
yuppi 發表於 11-6-2012 03:09 PM

同意師兄!雖然我D玩具多數是HT,但我都好想EB或其他品牌出得好D!
D廠打生打死,得益都是我們消費者!
講返買HT野要估佶下好慘!我雖然算是未中過招,不過都怕會有機會賴野!好多時看版覺得OK先會落訂,改得好由自可,改得唔好都無得退訂要硬食LA!

快d 21號啦 !! 好心急呀 !!
我都係話哂第一次玩EB:35:
我都係話哂第一次玩EB
kc53 發表於 14-6-2012 03:51 AM

X2 我都係話哂第一次玩EB
X2 我都係話哂第一次玩EB
EvAnTiNg 發表於 14-6-2012 04:48 AM

x 3  我都係話哂第一次玩EB
x 3  我都係話哂第一次玩EB
vicksuen 發表於 14-6-2012 09:26 AM

x 4  我都係話哂第一次玩EB!!