Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

更加絶對認同!機器製無論怎樣似,到最後也要靠人去加工才造出神韻,何況我們現在買的,就是 ...
黃金獅子座 發表於 3-6-2012 06:40 AM

咁誇張 , 後面d師兄無"表"佢咩 ? 玩具黎啫 , 又何必呢 ? 真人擺係你面前 , 都吾擔保同係戲入面一樣啦 ! 反而我覺得ht要請呢班人做qc , 咁就係各位師兄之福 , 因為一定吾會中sad貨勒:)
一早講左架啦,根本唔洗上阿虎
kc53 發表於 29-5-2012 10:46 PM

唔怪得知大把貨啦要買野先有@@
太多post,無追曬。。。
想問下各位知唔知系enterbay門市訂系咪一樣同“這兒”discount 同送既野系咪都齊?
唔該曬
太多post,無追曬。。。
想問下各位知唔知系enterbay門市訂系咪一樣同“這兒”discount 同送既野系咪都齊 ...
jinroh 發表於 5-6-2012 11:38 PM

上面條問題答你唔到
只係想講喺"這兒"訂都係響EB門市攞...
回復 438# jinroh

EB門市係冇貨定,只買現貨!:45:
"這兒“做推廣才會有得定!:58:

史密夫 Agent J ,塗裝量產中,首批完成品抽樣

全球唯一一个工厂限量版时尚透明眼镜,被我充公,归我所有,想要吗?要就说

thx曬各位,少行冤枉路
Good ~ 十分似樣的量產
史密夫 Agent J ,塗裝量產中,首批完成品抽樣

全球唯一一个工厂限量版时尚透明眼& ...
Dick.Po 發表於 6-6-2012 11:42 AM

好正!! 好期待21號取貨日:43:
:handshake:好期待十分似樣
嘩 ! 量產K 好似! 好形!
不枉我一早去訂 , 而家最期待佢有乜野神秘禮物比我地 . 副透明眼鏡包吾包呢?
希望大貨真的有圖中的 9成,
已經好開心了~
第2集tommy叔都無咁後生啦....
:68:
eb差不多出街前, 才出廣告, 網友想比意見都唔得.
呢點上, ht保留改進空間, 原來屬好事
頭雕0既上色好有層次~量產可以做到0甘實在是很利害~~~