Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

上網見到兩魚都有人bid,痴線
liverpool_chu 發表於 27-5-2012 02:52 AM

所以我話唔好益D專業炒家囉,仲請埋佢地睇戲:45:
回復 10# liverpool_chu
自己托自己價 不需要理會
其實我都覺得J係差左dd,但絕對接受到,不過K個樣又真係好得,加上我估我長期會比佢帶超,所以就訂左 ...
kc53 發表於 27-5-2012 02:23 AM

上面師兄講開會長期帶超 , 我都打算咁做 , 但會吾會色移呢 ? 如果係副超背面加番d膠紙先會吾會好d ?
上面師兄講開會長期帶超 , 我都打算咁做 , 但會吾會色移呢 ? 如果係副超背面加番d膠紙先會吾會好d ?
dvddvdhk 發表於 27-5-2012 10:08 AM

我都知會色移,但。。。J 係黑人,色移都應該唔多覺眼。。。我估:38:  
第二個方法,到時實貨邊個最似就可以唔帶超,好似猜包剪鎚今。。。不過都應該係J 莫屬了。。。:38:
頭像被屏蔽
買MBIII 12''又有一隻, 洗唔洗咁多隻 ???
估唔到會咁平 ....
定係噴一層透明保護油係副超後面會更好呢?
另外(這兒)個姐姐話會有電話通知攞貨,吾知係真吾係?定係6月21親身去攞貨方為上策?
According to another forum, 好似話大貨套Suit係同戲院個display吾一樣Supplier(會差D, 無甘fit). 請問有無人有多D details? :30:
回復 356# cywatt
下~唔系掛 展出個件我都覺得有點兒臃腫哦 大貨仲要差D?
定係噴一層透明保護油係副超後面會更好呢?
dvddvdhk 發表於 27-5-2012 03:51 PM

我都打算咁做(ironman條底底都打算噴)
一年後話你知work唔work
另外(這兒)個姐姐話會有電話通知攞貨,吾知係真吾係?定係6月21親身去攞貨方為上策?
dvddvdhk 發表於 27-5-2012 03:56 PM

我選擇後者
放工去攞~
我選擇後者
放工去攞~
GTO 發表於 27-5-2012 07:32 PM

會唔會好似HT今話你未攞得架?
回復 359# GTO

張單話 SMS 喎