Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

我覺得玩1/6最重要係你覺得似
頭雕師都係用自已的印象去雕,所以有時真係各花入各眼
回復  kkchan

12"頭雕可以讓你拿真人照片1:1比對而且口; 鼻, 下巴; 眉毛; 耳朵位置完全正確, 那就沒什麼 ...
Vendetta 發表於 26-5-2012 03:15 PM

that why I said, is already good enough!! ahha
eb 微薄更新實物無戴眼鏡手機正面照

第三集的史密斯造型不太好看,所以还是以第二集的造型最酷,年轻,实物手机拍摄

呢個又好似似d
正d 啊
回復 331# 月心

對,好似DML用素描數據嚟做,理應最似,但唔一定靚同未必能把心目中的樣子做出來
回復 334# babycar

如果影樣,佢好多角度,都係由下面影上去,帶超就由正面影。
eb 微薄更新實物無戴眼鏡手機正面照

第三集的史密斯造型不太好看,所以还是以第二集的造型最酷,年 ...
xyz29 發表於 26-5-2012 05:41 PM

嘩, 如果大貨係咁D人都唔收貨, 果D人可以唔洗玩人偶
睇o下隻眼油到......, 好過某大廠tim, imo
回復 333# xyz29

唔係想 photo hunt 佢雙眼皮唔係鴛鴦

訂曬Agent J and Agent K...:36:

已換2 x Agent F :34:

EB 狗狗 !!!

報一報料先!!!啱啱mk拎左!!!完全唔使排隊,一分鐘搞掂哂!!!有興趣快d去!!!唔好益炒家!!!快去!!!
回復  xyz29

唔係想 photo hunt 佢雙眼皮唔係鴛鴦
老孫 發表於 26-5-2012 07:30 PM

我估個頭係因為想有認真表情所以會咁,有少少動態感

回復 340# EvAnTiNg

我更正是我錯了,他面部表面有好多變化,稍后補上圖片。
怕隻野吾得
ckc882000 發表於 23-5-2012 11:24 AM

圖出左啦,師兄有冇訂?
頭像被屏蔽
我下星期至睇,希望仲有得換:42: