Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

今次連支洗腦棒的攪錯晒...?!
DreamWorks 發表於 25-5-2012 10:19 PM

岩岩睇完套戲~MIB3原來 F狗狗係無出過場架~:67:
DreamWorks 發表於 25-5-2012 10:19 PM

佢個枝係第一同第二集所用既版本

人地講左係用2的造形,不過加時光機
我想問下各位師兄 EB的Body是否高過或大隻過HT? 吾該
回復 304# hongkonglad
之前買過堅叔,佢都高過ht小龍
回復 305# U.TOYS

I see, thank you U.TOYS :)
岩岩睇完套戲~MIB3原來 F狗狗係無出過場架~
phoenix_fai 發表於 26-5-2012 02:32 AM

其實都可算有既 , 你留意 j 係屋企打機個幕就會有發現 .
:sad:
人地講左係用2的造形,不過加時光機
月心 發表於 26-5-2012 09:38 AM

好多人都係吾睇前文後理 , 插得就插 , 閙得就閙 . 我吾係話幫 eb , 任何一間廠出得好都應該讚 , 不過見呢到都好多百彈齋主 :sad:
但係又要閙又要買.
但係又要閙又要買.
leobigeasy 發表於 26-5-2012 10:38 AM

買完返去 , 個心銀住銀住 , 又何苦呢 ? 玩具係要黎求開心 , 輕鬆吓啦香港人 !!
我都訂左^^第一次EB
恭喜師兄 , 我都係 ! 正如其他師兄所講 , 只要出得正 , 邊間廠出已經吾係問題 .
其實都有8-9成似~~玩具姐,收貨啦~!!同埋叫得mib,display實帶番褲超啦~!!:35:
不過認同d手膠左d,不過大貨應該唔會咁掛~!!佢近幾隻d水準都ok~!!:71:

同埋都幾like eb今次做法,琴日睇戲都仲有貨換~!!貨源充足,唔洗比d南亞部隊玩晒~~
不過我最後都無換,因為同Agent J跟個隻一樣:31:
如果佢換個隻係第2 d形態就好啦:D例如好似威龍個隻,4腳企係到~!!
回復 301# phoenix_fai

有呀, Will Smith 家中幅掛畫:34:。
回復  phoenix_fai

有呀, Will Smith 家中幅掛畫。
chankb 發表於 26-5-2012 11:12 AM

果幅車頭黑白相真係正:D