Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

如果咁都唔收貨, 我都唔知有咩其他更似的可以玩了 :71:
希望大貨真係同官圖一樣
Boardway飛?? 剩係UA先有狗換咋喎, 唔通師兄對隻八哥無性趣....??
toms110 發表於 25-5-2012 01:14 PM

所以咪無狗換囉...
不過我訂左agent J都會跟埋狗
多多隻都無乜用
I felt it is good enough, but ... found comparison photo here

又嚟啦...
好似D名器咁
搵個真人倒模啦不如...
will個樣後生左d:66:
回復 258# kkchan

呢個 figure 係 MIIB 造型, 同你張相吾同年齡, 好難比較, 反而如果出到你張相咁既樣我吾會買.

琴晚訂哂兩隻:36:
又嚟啦...
好似D名器咁
搵個真人倒模啦不如...
GTO 發表於 25-5-2012 02:24 PM

絕對認同 , 人手做吾係倒模 , 做得似先係佢可貴既地方 , 如果係靠機器按比例scan及倒模整到100%出黎 , 咁就失去左個意義 . 仲有小心走火入魔 , 而走火入魔有以下特點 :

1) 每次出大圖就要玩photo hunt , 有少少吾同就好吾開心
2) 一路閙 , 就一路買 , 但係買左番黎又吾開心
3) 係吾知邊個邊個位有粒要用顯微鏡先睇到既一點 , 都話中左sad貨 , 又吾開心
4) 提貨既時候好似驗屍官咁 , 件衫既紋路有0.03mm吾對正中間 , 吾該換個第二盒黎
5) 同人討論玩具 , 一吾合心意 , 就上心上腦 , 大吵大閙 , 自己吾開心一排
6) 只對自己既世界先有興趣 , 其他人與事一概不理 , 社交圈子細

玩具係要黎開心 , 吾係要黎煩架 !!
絕對認同 , 人手做吾係倒模 , 做得似先係佢可貴既地方 , 如果係靠機器按比例scan及倒模整到100%出黎 ,  ...
dvddvdhk 發表於 25-5-2012 02:38 PM

絕對贊成,所以經常都話,如果連件衫爆左線或者無左少少油都唔識救,不如去玩超合金,一就唔好玩,打電動算了.
頭像被屏蔽
我早一日就去左填定表,尋晚去衹係比錢,老細重驚無人定figure,一去到已經好多人,我重提佢同eb開會一定要提佢地早d派貨. :66:
回復 242# ryantsang84

we can apply some flat coating by mr color..
一睇官圖時,隻眼真係細左少少。但水準已經好高,而且係大貨,西裝cuttingOK,絕對收貨有餘,我比95分。:D
同埋我係明星的話,一定批一個靚仔同後d既頭!
師兄係咪跟住我之後訂個兩位其中一位 ? 幸會 , 幸會 !!
dvddvdhk 發表於 24-5-2012 08:25 PM

兩位前一位. 幸會.
0黎對figure最吸引我係套西裝~
布料夠薄,穿起來好自然。完全沒有一貫人偶0既西裝臃腫0既感覺~
希望將來剩出套西裝~~~