Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

其實都有8-9成似~~玩具姐,收貨啦~!!同埋叫得mib,display實帶番褲超啦~!!
不過認同d手膠左d,不過大貨應 ...
chiman0123 發表於 26-5-2012 11:08 AM

Bill 哥講咗有少少唔同..............
Bill 哥講咗有少少唔同..............
vicksuen 發表於 26-5-2012 11:47 AM

D人話少少唔同就係有超同無超~!!but褲超可除~~除左一樣~!!:unhappy:
回復 298# chankb
這兒哥哥仔話送果兩支鎗唔係A呢兩支,
唔知係0米真係HK同內地送果兩支唔同
回復  chankb
這兒哥哥仔話送果兩支鎗唔係A呢兩支,
唔知係0米真係HK同內地送果兩支唔同
ScarletSpider 發表於 26-5-2012 12:10 PM

希望送野獸(琴日睇完都唔記得叫咩名~:oh:)逃獄支大碌gun~!!the big one:shiny:
同埋希望eb出架mib車or電單車~!!:D
頭像被屏蔽
剛剛問了bill仔…可唔可以將支洗腦筆加藍光,因為在官圖中用電腦效果加了藍光真係正到冇jj!!想問各位師兄 ...
fannyabc128 發表於 26-5-2012 12:33 PM

人地已經公佈21/6發貨, 我諗你俾多5魚佢都無時間搞........:ar:
希望送野獸(琴日睇完都唔記得叫咩名~)逃獄支大碌gun~!!the big one
同埋希望eb出架mib車or ...
chiman0123 發表於 26-5-2012 12:21 PM

佢叫"波里斯"
剛剛問了bill仔…可唔可以將支洗腦筆加藍光,因為在官圖中用電腦效果加了藍光真係正到冇jj!!想問各位師兄 ...
fannyabc128 發表於 26-5-2012 12:33 PM

咁細支,應該好難~~應該都係藍色透明件解決~!!
好似ht鐵血個面罩都有條電線插住攞電~~
頭像被屏蔽
五牛整一支俾你就得,六月出大貨,而家五用尾,一係俾夠五皮你,你諗個方法出黎生產
頭像被屏蔽
回復 326# fannyabc128

出貨後 , 我會親自試做
不過光度 , AND 光射出黎既範圍會好細 ( 除非裝5個LED以上 , 扇形 )
同埋支棒 , 如果係2件合成一支 , 可以拆開就有得攪
好似我頭像中支炮 , 都係劏開2邊 , 中間扢空 , 走線加燈
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 329# Vendetta
十分認同呀!除左眼有少少偏差外(可能要預黑超位),其他完全滿意。h記隻babydoll我估都無人夠膽拎張相做比對(戴個頭盔先,小弟有收babydoll,因為出面靚女頭雕都好貴)。
如果大貨都係咁真係完全收貨,超期待!