Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

到時拎貨唔知會唔會盒盒figure個頭都有出入~
之前試過去拎leon,即場check果陣,睇左幾盒,有一隻個樣特別老,其他就差唔多,但老樣果隻個body關節就好實淨!
如然有競爭先有進歩...
頭像被屏蔽
回復 284# kiwi_6255

因為部戲係呢個tone

今次連支洗腦棒的攪錯晒...?!
頭像被屏蔽
連件衫都竟然私自落意見改,完全唔係忠於本身設計,咁樣出 figure 好就固然冇問題,最大問題已經唔係好好,仲要攪埋呢d野,完全減曬分。
回復 290# DreamWorks

不難發現兩間公司都係出第二集支洗腦棒,應該係電影公司俾嘅料,另外EB已公開雖然一至三集都有授權,但eb係以第二集為藍本開發頭雕
回復 293# chungyuihing

其實Bill都有講過,面相跟第二集,所有道具跟第三集,我唔係話咩...咁你要跟第二集就好應該早少少講明....而且要跟就足少少,人地第二集支野係紅燈架,就算實物著唔到,官圖都唔好轉藍啦...>!!!
回復 294# DreamWorks

Ching, 第二集都係藍燈喎....
回復 295# vicksuen

真係...?!咁我要好好再睇一次喇...!!如有得失,請各位大大原諒小弟呀...!!

ENTERBAY官方淘宝店限定优惠,推广期内订购黑衣人蜡像级收藏人偶一对(J + K) 可以优惠价¥2100订购一对 (原价¥2380一对) 另外可免费获得A+B+C 三种专属纪念礼品!!A. 剧中道具枪两把 (国内独家赠送),B. 特制字母标贴 ,可自由替换包装盒上的探员字母 C. 专属限量购物纸袋
回復 297# Dick.Po

香港在UA訂一套不是也有A嗎?
K 可以用係美國隊長個邊
回復  vicksuen

真係...?!咁我要好好再睇一次喇...!!如有得失,請各位大大原諒小弟呀...!!
DreamWorks 發表於 26-5-2012 12:12 AM

NO,其實係紅藍都有