Toysdaily 玩具日報

查看: 73526|回復: 192

[分享討論] Diablo 暗黑破壞神3 ( PC ver.)

唔知TD有冇CHING..會玩Diablo 3 呢:77:

小弟非常有興趣想買......:shiny:
我當年都玩過隻2...同 d friend 打:$

但因家中display card ...唔知夠唔夠級數玩:unhappy:

暗黑破壞神 III》系統需求

最低系統需求:

PC
作業系統:更新到最新版本的 Windows® XP/Vista/7 並包含 DirectX 9.0c
CPU:Intel Pentium® D 2.8 GHz 或 AMD Athlon™ 64 X2 4400+ (或更高階)
顯示卡:NVIDIA® GeForce® 7800 GT 或 ATI Radeon™ X1950 Pro (or better)
記憶體:1 GB RAM (Windows XP) 或 1.5 GB RAM (Vista 或 Windows 7)
硬碟空間:12 GB
光碟機:DVD-ROM 光碟機 (僅實體產包需要)
網路:寬頻網路連線
解析度:最低顯示解析度需要 1024x768

Mac
作業系統:Mac® OS X 10.6.8, 10.7.x 或更新版本作業系統
CPU:Intel® Core 2 Duo CPU (或更高階)
顯示卡:NVIDIA® GeForce® 8600M GT 或 ATI Radeon™ HD 2600 (或更高階)
記憶體:2 GB
硬碟空間:12 GB
光碟機:DVD-ROM 光碟機 (僅實體產包需要)
網路:寬頻網路連線
解析度:最低顯示解析度需要 1024x768

建議配備:

PC
作業系統:更新完成的 Windows® Vista/7
CPU:Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz 或 AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 或更高階
記憶體:至少 2 GB 記憶體
顯示卡:NVIDIA® GeForce® 260 或 ATI Radeon™ HD 4870 或更高階

Mac
作業系統:Mac® OS X 10.7.x 或更新版本
CPU:Intel® Core 2 Duo CPU 或更高階
記憶體:2 GB
顯示卡:NVIDIA® GeForce® GT 330M 或 ATI Radeon™ HD 4670 或更高階

詳細不支援顯示卡清單,請參閱:http://tw.battle.net/support/zh/ ... ted-video-card-list
訂左典藏版等拎...
不過我係Battle開左個HK ACC...
聽其他人講如果要玩現金拍賣...
一定要係US.Battle開ACC,填埋美國地址,再加美國SMS電話先可以開通...
師兄知係知唔係咁???
訂左典藏版等拎...
不過我係Battle開左個HK ACC...
聽其他人講如果要玩現金拍賣...
一定要係US.Battle開 ...
小堅 發表於 15-5-2012 03:19 PM

Ching ...welcome you !! :$

你說得對..:64:
如大家要...玩現金拍賣..一定要 US a/c 先有
(我不排除...之後會有non US 現金拍賣) ...但唔知等幾時

堅兄......我可能sat ...去 SSP 睇下有冇 現貨賣..(國際ver.)
到時add 你一起打 :handshake:
Ching ...welcome you !!

你說得對..
如大家要...玩現金拍賣..一定要 US a/c 先有
(我不排 ...
滴滴仔 發表於 15-5-2012 03:28 PM

無任歡迎,到時一齊打LV同打裝...
我依家仲諗緊玩咩SER好...
又冇美國電話,亂填地址又驚被人BAN...

國際版現貨已經開始炒緊,但如果唔怕佢講國語既話...
7-11 / OK都有得賣,399...
無任歡迎,到時一齊打LV同打裝...
我依家仲諗緊玩咩SER好...
又冇美國電話,亂填地址又驚被人BAN...
...
小堅 發表於 15-5-2012 03:40 PM

我點都買國際版:64:
因為可以出入...其他人開個d sever & room ...
如果 non-國際版.....要 non-國際版d 人開room 先打到...

當年打開DII ..........我覺外國d 人nice d ...( 我唔係話亞洲人唔nice)

堅兄..你display card係什麼.....
我怕我張雞卡 run 唔到 :68:
:@ 你連 pc game 都撈埋 ~~~~~
我點都買國際版
因為可以出入...其他人開個d sever & room ...
如果 non-國際版.....要 non-國際 ...
滴滴仔 發表於 15-5-2012 03:47 PM

如果今日有時間去睇下有冇,驚星期六可能賣晒或者已經炒到上天...

我部機砌左三年有多都OK...
你試下用呢個CHECK下...
佢會幫你CHECK到你部機玩唔玩到...
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
如果玩唔到,佢會話畀你聽邊到唔得...
你連 pc game 都撈埋 ~~~~~
bbf1125 發表於 15-5-2012 03:49 PM

呢位ching ....你有所不知..:64:
我打PC game ..都打左好耐...有得同你玩舊合金比:67:

當年..9X年代.......專登用萬多完砌部 " plan 田淫 two "  ...打 "包澳嚇sa " .

sorry :64:我記錯個game 名....當年叫.."滑神凸依 flow"
如果今日有時間去睇下有冇,驚星期六可能賣晒或者已經炒到上天...

我部機砌左三年有多都OK...
你試 ...
小堅 發表於 15-5-2012 03:52 PM

萬分感謝 !!!!!! 堅兄

今晚回家 check 機 ....:64:
萬分感謝 !!!!!! 堅兄

今晚回家 check 機 ....
滴滴仔 發表於 15-5-2012 04:00 PM

唔駛客氣...
師兄,你會練咩職業???
定係全部練晒...
(暫時封頂60LV)
唔駛客氣...
師兄,你會練咩職業???
定係全部練晒...
(暫時封頂60LV)
小堅 發表於 15-5-2012 04:05 PM

:71:  ~~ 巫醫首選 :handshake:
~~ 巫醫首選
滴滴仔 發表於 15-5-2012 04:29 PM

呢個職業好少人用...
我可能會用獵人...
武僧太多人用...
呢位ching ....你有所不知..
我打PC game ..都打左好耐...有得同你玩舊合金比

當年..9X年 ...
滴滴仔 發表於 15-5-2012 15:59

呢位 ching 打pc game 我一定早過你, 果時 apple 年代的 loan runner 已開始玩, 我只係唔明點解咁多時間姐 :64:
呢個職業好少人用...
我可能會用獵人...
武僧太多人用...
小堅 發表於 15-5-2012 04:38 PM

brother
高登...今日有人話188 ...定where 有
國際ver..$480 ........勁多人狗衝去買

480真係心動價:help: