Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Diablo 暗黑破壞神3 ( PC ver.)

隻野 mac 版好鬼唔順 ... 我要 turn down 晒 d effect 先叫好 d d ....
最衰 mini 冇得加 display  ...
Vince 發表於 21-5-2012 04:17 PM

:( ...用 mini 行 D3 .............你都得架la... :34:

咁...17" power book G4
你估重行唔行到呀拿 :67:
有 ... 但條友仔成日唔知蛇左去邊 .... 我又成日比人圍 ...
不過最大問題都係 mac 版好似有 bugs ...
Vince 發表於 21-5-2012 04:55 PM

打雞....點都係PC 好..
除非你係高階config (MAC):78:
...用 mini 行 D3 .............你都得架la...

咁...17" power book G4
你估重行唔行到呀 ...
滴滴仔 發表於 21-5-2012 05:12 PM

唔關部機事牙 ... search 過 官網 forum ... 係 MAC 機版有問題 ... 同一部機 ... 轉 window mode 打就順晒 ... 但我真係唔想毛 la la 係部 mac 機裝多過 window law ...
我而家 turn down 晒 d effect 打 ... 叫做忍到... :67:
唔關部機事牙 ... search 過 官網 forum ... 係 MAC 機版有問題 ... 同一部機 ... 轉 window mode 打就 ...
Vince 發表於 21-5-2012 05:24 PM

買部新野la......... :75:
未......

訂...就大把地方都有....
滴滴仔 發表於 21-5-2012 03:49 PM

尋日充左戰網卡買game........打左2個鐘, KO左ACT1, 宜家先得果9級.......
尋日充左戰網卡買game........打左2個鐘, KO左ACT1, 宜家先得果9級.......
S2010 發表於 22-5-2012 12:24 PM

:77: .Ching  ............
S2010 發表於 22-5-2012 12:24 PM

係唔係有人帶你打...
2個鐘好快...

P.S. 師兄用咩職業...
係唔係有人帶你打...
2個鐘好快...

小堅 發表於 22-5-2012 15:31

其實初頭好快就升級,我個FD星期日開始打,一早都廿幾LV
其實初頭好快就升級,我個FD星期日開始打,一早都廿幾LV
verywai 發表於 23-5-2012 10:27 AM

我就慢D,一條友自己打...
行晒全部地圖...
不過都仲未打到傳奇裝...
我仲慢 ... 我打到而家先 ACT 2 尾 ... 仲要唔夠 boss 打 ... :die:
係唔係有人帶你打...
2個鐘好快...

小堅 發表於 22-5-2012 03:31 PM

用法師,

自己一個人打, 無問朋友拎任何補助.

骨頭王打3次過, 初頭要唔要聖堂騎士幫手果度唔小心esc左, 單人打王比較辛苦打好耐
Diablo 3 賣左 6百幾萬套 (6.3 million) ... :50:
http://www.ign.com/articles/2012 ... p;utm_medium=social
各位ching係唔係都係玩asia ser?
各位ching係唔係都係玩asia ser?
威哥仔 發表於 28-5-2012 06:08 PM

我玩美服...
亞服成日LOGIN唔到...
用法師,

自己一個人打, 無問朋友拎任何補助.

骨頭王打3次過, 初頭要唔要聖堂騎士幫手果度唔小心 ...
S2010 發表於 23-5-2012 05:20 PM

後期應該勁好多...
verywai兄都好似係用法師...