Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Diablo 暗黑破壞神3 ( PC ver.)

我舊果張係4850, 打打下d3就自動熄機, 初頭都想去買新機, 不過滴起心肝拆張display 卡出黎清塵, 講你都 ...
S2010 發表於 21-5-2012 10:45 AM

舊card 我死左....現在個張係 ATI 3系.....費到爆炸 ( 失望icon)

昨晚睇左外國比較....幾張卡
我決定買...6850 (閃閃眼icon)

如果意外..買藍寶6850 ( 大笑icon)
舊card 我死左....現在個張係 ATI 3系.....費到爆炸 ( 失望icon)

我決 ...
滴滴仔 發表於 21-5-2012 10:55 AM

原本想買7850, 2GB, 19魚左右

我決 ...
滴滴仔 發表於 21-5-2012 10:55 AM

藍寶is Great!!!
原本想買7850, 2GB, 19魚左右
S2010 發表於 21-5-2012 01:41 PM

7 系我都想..冇$ ( 買左toys)
都係1k內算...

但新出卡一定貴....7770 CP值比6850 低..
7 系我都想..冇$ ( 買左toys)
都係1k內算...

但新出卡一定貴....7770 CP值比6850 低..
滴滴仔 發表於 21-5-2012 02:11 PM

你買左 GAME 未? 我頭先行 好景見到有得訂 3xx (中文版):shiny:
藍寶is Great!!!
S2010 發表於 21-5-2012 02:00 PM

唔想買 powercolor 同 HIS:78:

華記又貴d.......如果比公板來計:unhappy:
有冇人見過 ... kakaaa ... :x

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
你買左 GAME 未? 我頭先行 好景見到有得訂 3xx (中文版)
Vince 發表於 21-5-2012 02:12 PM

未......:79:

訂...就大把地方都有....:64:
有冇人見過 ... kakaaa ...
Vince 發表於 21-5-2012 03:40 PM

好多人話...玩"毛E" ......好快KO最後大佬:67:
好多人話...玩"毛E" ......好快KO最後大佬
滴滴仔 發表於 21-5-2012 03:50 PM

我玩緊 魔法C ... 去到ACT 2 ... 但成日死 ... 好彩今集唔洗執反自己黎屍先可以羅反裝備. :x
未......

訂...就大把地方都有....
滴滴仔 發表於 21-5-2012 03:49 PM

咁訂左未?? :74:
咁訂左未??
Vince 發表於 21-5-2012 04:04 PM

未...買卡緊要D.........:64:
未...買卡緊要D.........
滴滴仔 發表於 21-5-2012 04:07 PM

隻野 mac 版好鬼唔順 ... 我要 turn down 晒 d effect 先叫好 d d .... :53:
最衰 mini 冇得加 display card ... 如果得, 我都想加 ... :53:
我玩緊 魔法C ... 去到ACT 2 ... 但成日死 ... 好彩今集唔洗執反自己黎屍先可以羅反裝備.
Vince 發表於 21-5-2012 04:03 PM

你有冇用聖騎士係前面幫你頂住...
你有冇用聖騎士係前面幫你頂住...
小堅 發表於 21-5-2012 04:30 PM

有 ... 但條友仔成日唔知蛇左去邊 .... 我又成日比人圍 ... :35:
不過最大問題都係 mac 版好似有 bugs ... FPS 超慢 ... :70: