Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Diablo 暗黑破壞神3 ( PC ver.)

呢位 ching 打pc game 我一定早過你, 果時 apple 年代的 loan runner 已開始玩, 我只係唔明點解咁多時間 ...
bbf1125 發表於 15-5-2012 04:56 PM

呢位ching....一睇就知我係年青過你 一個月咁大把la...:64:

i mean " plan 田淫 two " 年代係自己砌機..用來打機
如果唔講自己砌機..........小弟...當年係玩開 舅父部 APPLE II  :64:

load runner , 直升機help 人,
同經典的
日本功夫 (橫向, 由富士山一路打入去)

相片copy from google :64:
brother
高登...今日有人話188 ...定where 有
國際ver..$480 ........勁多人狗衝去買

480真係心 ...
滴滴仔 發表於 15-5-2012 05:10 PM

之前訂既話公價應該488...
依家就去到7xx...
聽講星期五有貨返,不過要53x...
我尋晚拎左隻典藏版...
淨係裝Game都用左幾個鐘...
有朋友裝左幾個鐘都係0%...
亦有朋友唔駛一個鐘就裝完...
之前訂既話公價應該488...
依家就去到7xx...
聽講星期五有貨返,不過要53x...
我尋晚拎左隻典藏版.. ...
小堅 發表於 16-5-2012 09:16 AM

其實我都...留左唔舊幾...
你原來買左典藏版 :@..........好似比人炒到1.8K ~2K wor !!:69:

昨晚重未testing 部機.....今晚如果試左唔work...又要買display card

其實我好怕install PC game ...個個人唔同spec & config ..
最慘係....install 幾次都唔work!! ,,,又唔知係 硬件 or 軟件唔甲 :31:

堅兄check PM :64:
其實我都...留左唔舊幾...
你原來買左典藏版 ..........好似比人炒到1.8K ~2K wor !!

昨晚 ...
滴滴仔 發表於 16-5-2012 09:41 AM

個時朋友幫我訂左...
9XX,唔駛食炒價,開頭訂8舊水,之後唔夠幾個鐘升左...
個GAME要求唔高...
我部機都OK,如果張display係on board就窄窄地...
個時朋友幫我訂左...
9XX,唔駛食炒價,開頭訂8舊水,之後唔夠幾個鐘升左...
個GAME要求唔高...
我部 ...
小堅 發表於 16-5-2012 09:46 AM

9XX 咁靚價:Q

本來用緊 xfx geforce 9600 gso ..但燒鬼左...所以問同事借張試機display card用住先
張野.2舊水..都比多佢:55:
終於見到有人開post,仲以為冇td友添...:67:
我都係岩岩打咋,搵日一齊打丫:shy:
終於見到有人開post,仲以為冇td友添...
我都係岩岩打咋,搵日一齊打丫
verywai 發表於 16-5-2012 02:53 PM

hi Ching ...:65:

game 到手..左add 大家 :71:
而家度度都無得買啦:70:
hi Ching ...

game 到手..左add 大家
滴滴仔 發表於 16-5-2012 16:17

好呀...:73:

my battletag : iaWai#325
好呀...

my battletag : iaWai#325
verywai 發表於 17-5-2012 03:41 AM

:71: ........好, no problem
昨晚用堅兄條link check 左部老野機:71:

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

我miss 到 min. spec....好野 :43:
星期6..去買game ....:71:
而家度度都無得買啦
mickey308308 發表於 16-5-2012 11:36 PM

:Q:Q 唔係呀 !!!!!!!!!!!!
咁鬼好賣 ..............:no::no:

我唔想eat 炒價:cool:
呢位 ching 打pc game 我一定早過你, 果時 apple 年代的 loan runner 已開始玩, 我只係唔明點解咁多時間 ...
bbf1125 發表於 15-5-2012 16:56

me too..... load runner 超正, 仲有好多港人自製版圖, 可以話係早期的MOD~~~

不過近年冇玩pc game了, 太煩, 玩console 干手淨腳.

diablo 2我都有求其玩下.... 雖然有frd一齊玩, 不過都唔太迷.  呢兩日行過見到game舖有長龍排隊拿game, 又見到炒價少到上天, 真係勁, 好似仲勁過舊年starcraft 2
 唔係呀 !!!!!!!!!!!!
咁鬼好賣 ..............

我唔想eat 炒價
滴滴仔 發表於 17-5-2012 10:45

15號當日已經炒起左啦..
我之前訂左兩隻,店舖話唔夠貨得一隻比我,我同個fd鏟上去媽差佢,好辛苦先攞齊兩隻....
每隻game入面有3個試玩序號,可以打第一版初段,我淨番一個,係6月15日前可用,有興趣既巴打可pm我:love:
15號當日已經炒起左啦..
我之前訂左兩隻,店舖話唔夠貨得一隻比我,我同個fd鏟上去媽差佢,好辛苦先&#258 ...
verywai 發表於 17-5-2012 11:46 AM

ching ...我想要:77:
我重可以test 下部老野機 :64: