Toysdaily 玩具日報

查看: 24486|回復: 102

[新品消息] Avengers復仇者聯盟MTR海布今現身!仲有Yahoo!p7鋪天蓋地宣傳

Avengers復仇者聯盟MTR海布今現身!:shiny:

美國五月,香港四月廿六日就上映的復仇者,

竟然在二月四日的今日開始賣MTR广告,
:52:足証今次孩佬同marvel電影的信心好大,想大豐收!:D

一般電影上映前兩星期出MTR广告,大片如“老變三“会一個月前出广告

:38: 今次avengers竟早近三個月,广告费好貴喎,值吾值甘大投資?

本人就好想知佢算盤点打?

真如我前面“言兑“会大收?

上年度“老變三“,有好大玩具市場support,今次呢?:67:

單看新wave起手式,就知晤少野,兒童向多,仲有未知的成人市埸!

一如老變市場小朋友有小朋友level的老變,大人有大人玩,市場好濶!

今以咁大個勢,玩具市場策略又会点呢?!

4 Feb,2012

仲有Yahoooooo!!
玩具幾時有?

同埋Ghost rider 2好似今個月上?
有冇玩具呢?
Good News!!!想見下張海報,有冇相﹖
Avengers復仇者聯盟mtr海布今現身!

美國五月,香港四月廿六日就上映的復仇者,

竟然在二月四日的今日 ...
無明: 發表於 4-2-2012 10:14 AM

唔知點解,越來越睇淡!
Good News!!!想見下張海報,有冇相﹖
chshting 發表於 4-2-2012 12:37 PM
Sorry,I took photo w/. my new samsung, still wondering how to upload photo by mobile, all this morning!:no:  I 'll try , I am trying to upload,wait wait!
唔知點解,越來越睇淡!
gumng 發表於 4-2-2012 12:53 PM
越來越睇淡x2

我琴日係荃灣都見到:71:
越來越睇淡x2
無明: 發表於 4-2-2012 02:35 PM

Ironman 竟然無分?
Sorry,I took photo w/. my new samsung, still wondering how to upload photo by mobile, all this morni ...
無明: 發表於 4-2-2012 02:17 PM

小弟有出過教學 , 無名哥可以參考下 , 6 樓~
http://toysdaily.com/discuz/view ... p;page=1#pid5889086
越來越睇淡x2
無明: 發表於 4-2-2012 02:35 PM

其實最想 ant man , wasp 出泥...
回復 10# 人物

Ant man...兩年後吧!
張野唔好再樣衰D....
張野唔好再樣衰D....
kun526 發表於 4-2-2012 06:14 PM

美國都係呢張wor!
不過多幾格同幾個角色。
回復  人物

Ant man...兩年後吧!
小學生 發表於 4-2-2012 05:26 PM

兩年 ? :?
兩年 ?
人物 發表於 4-2-2012 06:47 PM

至少 ;la....................