Toysdaily 玩具日報

查看: 8904|回復: 10

[個人收藏] MTR x 蒙面超人V3

MTR x 蒙面超人 - 重拾經典旅程 套票連精品, 共兩套, 分別為 V3 及BLACK!

官網介紹:

全個系列包括二款紀念車票套裝,每套包括兩張設計精美並印上幪面超人經典系列人物的紀念車票、一個精美票套及一個特別版V3雙颱風腰帶釦或BLACK軍牌項鍊,每套只售港幣**元﹔隨車票套裝更附送機場快綫小童免費即日來回博覽館站(價值高達 $50)"幪面超人祭"2010購物折扣 / 禮品優惠券(指定攤位)。紀念車票於各港鐵客務中心(非付費區)公開發售。每人每次限購兩套,數量有限,售完即止。

早前買左呢SET,完全係為左佢個皮帶扣!
個扣入手覺得好細個...仲以為係harley大扣...:45:
點知一開之下有驚喜!呢個係西裝皮帶扣! 以後返工都用得!正!:71:

無呃你!任何 豬2000 等西裝店買到既皮帶都用到!

之後就係本應該係主角既地鐵飛兩張!

包裝套, 內頁可卡住兩張飛

無用coupon數張....
我o個 4 張飛仲未用, 好似 9 月尾到期...:80:
我係第一日發售果日入左,正頭痕緊邊度有皮帶啱用個扣,多謝指路。THX
我早前買左兩套,再去 Gor... 買皮帶(丟左個原裝扣).
:71:
女友送左日月篇畀我
但我想同佢講 我鍾意v3果個多d...
XD
女友送左日月篇畀我
但我想同佢講 我鍾意v3果個多d...
XD
果汁先生 發表於 24-9-2010 01:28 PM

我就唔係好明佢點解唔兩SET都跟皮帶扣:ice:
我就唔係好明佢點解唔兩SET都跟皮帶扣
隨感一亡魂 發表於 24-9-2010 01:48 PM

地鐵都大細超=3=

回復 9# 果汁先生

係lu:53:
第一set識得出皮帶扣就證明地鐵公司知道客戶想要d咩啦...

但好既野竟然只是可一不可再...
回復 4# 隨感一亡魂

:77:five!