Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Avengers復仇者聯盟MTR海布今現身!仲有Yahoo!p7鋪天蓋地宣傳

CA 件衫好正, 有少少裝甲 feel
36韜 發表於 7-2-2012 08:56 PM

CA 件衫好正,但個頭盔好7.......
CA本身咁型就唔好帶個頭盔啦,成個7左.....
CA 件衫好正,但個頭盔好7.......
CA本身咁型就唔好帶個頭盔啦,成個7左.....
neo.L 發表於 7-2-2012 09:53 PM

http://www.facebook.com/photo.ph ... p;type=1&ref=nf
頭是七!

[img]  [/img]
上集他着住漫畫版件衫做表演,他都覺得好似小丑做Show,之後做的戰衣加了軍事原素,比較實在真實,。

咁幸苦先想到用孖#帶表達腰个個design, 新的戰衣又走返做show時的fancy路線!红白双間!唉!:70:
http://m.facebook.com/home.php?r ... ser=100003518768534
回復 32# 無明:

戰衣冇問題,係個頭盔.....
頭是七!

上集他着住漫畫版件衫做表演,他都覺得好似小丑做Show,之後做的戰衣加了軍事原素,比 ...
無明: 發表於 8-2-2012 09:38 PM

其實兩集我都覺得個頭盔唔得...
今集都還可以既...如果執邊加番兩隻小雲翼上去...應該會順眼好多~
頭是七!

上集他着住漫畫版件衫做表演,他都覺得好似小丑做Show,之後做的戰衣加了軍事原素,比 ...
無明: 發表於 8-2-2012 09:38 PM

HaHa!
其實小弟一直都覺得CA個真人造型7,不論CA movie訂係Avengers, 紅白籃成個膠袋噤,由其係腹步的紅白間,如果減小or取消,變成純藍色會好好多!
當然取消小雲耳就更好!
HaHa!厂
其實小弟一直都覺得CA個真人造型7,不論CA movie訂係Avengers, 紅白籃成個膠袋噤,由其係腹步的 ...
gumng 發表於 9-2-2012 08:56 AM
今次戰衣色太鮮艷!!
再看起人,夜魔俠,新朱朱俠的色彩都整底沉一些,會比較順眼。但cA太鲜色,出事喇!!!

Avengers Adv on Yahoo.too.........!!!
Avengers Adv on Yahoo.too.........!!!
無明: 發表於 9-2-2012 03:47 PM

硬係覺得 Loki 唔係最終Big Boss, 唔知有無新 Big Boss?
回復 38# gumng

我都咁希望,有d驚喜先正,打d飛機仔駛咩出到佢地,一個thor都打曬啦……
但ironman2時,最後大佬都好快打柴,我有d驚……
black widow head shoot hawkeye:34:
black widow head shoot hawkeye
kaselai 發表於 9-2-2012 11:12 PM
?:?:?:???:???:?:?
回復 41# 無明:

我等左好耐啦.....
poster影得Thor好型 :!
poster影得Thor好型
nelngan 發表於 10-2-2012 06:21 PM

根本THOR就真係型!!:!