Toysdaily 玩具日報

查看: 4474|回復: 12

請問西灣河mtr 附近有無玩具店

感激~~:77:

相關帖子

i think the closest toy shop is in taikoo
animate uxxxxx at taikoo :78:
一係太古城,一係筲箕灣,先有玩具舖:52:
原帖由 lassie 於 4-6-2009 15:27 發表
一係太古城,一係筲箕灣,先有玩具舖:52:

小弟家住筲箕灣,請問邊度有玩具鋪:58:
原帖由 魔王. 於 4-6-2009 03:44 PM 發表

小弟家住筲箕灣,請問邊度有玩具鋪:58:

各下家住筲箕灣,應該會知天悅廣場在那。:71:

原帖由 lassie 於 4-6-2009 15:47 發表

各下家住筲箕灣,應該會知天悅廣場在那。:71:

對對對:74:
不過天悅印象中都係得一間賣貴野既玩具鋪,
所以樓主都係去太古個邊吧:(

太耐冇行去天悅個邊,都唔知間野係唔係度lu:(

唔好意思呀下lassie大大:78:
原帖由 魔王. 於 4-6-2009 03:52 PM 發表

對對對:74:
不過天悅印象中都係得一間賣貴野既玩具鋪,
所以樓主都係去太古個邊吧:(

太耐冇行去天悅個邊,都唔知間野係唔係度lu:(

唔好意思呀下lassie大大:78:

客氣~客氣~我都係果日同朋友落去天悅買GAME 先會過去行o左個圈。:73:
果度有間扭蛋玩具舖同一間模型舖.....最記得間模型舖放響櫃D模型油得靚好有心機同精細o架:50:
果日重見到曾SIR添~~曾SIR舖頭竟然有絕版o野賣.......行完去o左安利排隊食魚蛋粉。:70:
知筲箕灣有條食街......魔至大大請問有乜o野好食可以介紹o下下次o黎再食過o丫?:77:
感激各位~~ :71:
原帖由 lassie 於 4-6-2009 16:46 發表

客氣~客氣~我都係果日同朋友落去天悅買GAME 先會過去行o左個圈。:73:
果度有間扭蛋玩具舖同一間模型舖.....最記得間模型舖放響櫃D模型油得靚好有心機同精細o架:50:
果日重見到曾SIR添~~曾SIR舖頭竟然有絕版o ...

以我住左筲箕灣十幾年黎講,安利近幾年既魚蛋粉質素稍為下降左小小,
小弟上年開始個地頭移左去行前少少既"王林記",
讚賞說話唔多講,只係個人口味認為王林記所有食物方面都比安利好,
其實安利舊鋪(而家開左越南人)執左之後,新鋪個度我都冇乜點去.

個人推介王林記:71:
除左粉之外,叫個叉燒炒蛋飯絕對會叫大大喜出望外

會唔會搞到我好似佢地d員工咁:(
只係街坊意見,始終個個口味唔同:shy:

原帖由 魔王. 於 4-6-2009 19:28 發表

以我住左筲箕灣十幾年黎講,安利近幾年既魚蛋粉質素稍為下降左小小,
讚賞說話唔多講,只係個人口味認為王林記所有食物方面都比安利好,
其實安利舊鋪(而家開左米線 ...

曾sir今年有無8X歲?:45:
原帖由 魔王. 於 4-6-2009 07:28 PM 發表

其實安利舊鋪(而家開左米線 ...

正~~~謝謝魔王大大提供:71:
原帖由 lassie 於 4-6-2009 21:31 發表

正~~~謝謝魔王大大提供:71:

唔洗:shy: