Toysdaily 玩具日報

查看: 11571|回復: 37

MTR 30th X Gundam 30th Tickets

聽地鐵既朋友仔講, 地鐵12月會出MTR 30th X Gundam 30th 紀念車票. :70:

唔知會唔會有MTR x Gundam 既模型呢? 不過香港Market 咁細. 應該係妄想啦 :56:

**UPDATE**

MTR 新聞稿
http://www.mtr.com.hk/eng/corporate/file_rep/PR-09-132-C.pdf

相關帖子

:74:
真有其事 ?
咁到時要睇睇la ~
頭像被屏蔽
set車票咁"囧",不買也罷:sleep:

轉貼自yahxx
原帖由 花少爺 於 21-11-2009 07:11 PM 發表
set車票咁"囧",不買也罷:sleep:

轉貼自yahxx

:47: ............:31:
仲有兩隻figure個喎! 一隻銀色rx782 和一隻金色馬沙專用渣古
=0=

咁要搵德哥幫手了 :(
頭像被屏蔽
銀河鐵路﹖﹗:time:
邊Q個設計架?咁樣衰既? D分色仲好似十幾廿年前咁,真係費事徙位擺呀 !
希望設計個位大哥唔係用Mac機,用Mac機都出到咁就唔好再做Design或者驗下眼先. . .. . .
唉~~唔想踩咁多. . . ..
原帖由 Kuuga_iwsp 於 21-11-2009 11:00 PM 發表
邊Q個設計架?咁樣衰既? D分色仲好似十幾廿年前咁,真係費事徙位擺呀 !
希望設計個位大哥唔係用Mac機,用Mac機都出到咁就唔好再做Design或者驗下眼先. . .. . .
唉~~唔想踩咁多. . . ..

做到十幾廿年前咁可能想玩懷舊 feel (30 周年 ma..) 就o甘睇都唔係大問題
但無o拉o拉放部列車做背景真係完全唔夾, 你話 00 仲可以話係月球電車有o的'o拉更'  :31::31::31::31:
OH... :70::70::70: 咁既樣.. 好失望呀...仲樣衰過上"變型金剛"果set車票, 叫Fans點買得落手?

地鐵今次分分鍾要賣去日本先出到貨,  期望Figures既樣會好DD

同日本剛剛出既7仔限定相差好遠呢
純粹係MG封面同SD 機頭紙的圖案
再用PHOTOSHOP等軟件CUT出來同做剪貼
真係冇咩誠意.............
呢套野.....:53: :53: 本來我個FD可以用地鐵員工優惠幫我訂, 不過當我睇完咁既樣, 即刻叫我個FD唔好幫我訂......:80: :80: