Toysdaily 玩具日報

MTR Station Question?

MTR Station Question?

請問由中環Station至上環station?
目的地上永安中心WING ON CENTRE?
咁由下面車廂踏出上環Station月台開始?
應該朝向那裡方向走?
上環Station-下面(A還是E出口)雙通的嗎?
上環Station月台下面好像迷宮咁既~? 都冇指示出口方向牌咁既~?

請問有冇電郵可以to complain MTR-Station~?
請指教Station路痴... 謝謝~
:77:
中環搭去上環??
走出地面行都好快到喎
原帖由 katoributa 於 20-6-2008 07:10 PM 發表
中環搭去上環??
走出地面行都好快到喎

我意思係九龍過海到上環Station至永安中心WING ON CENTRE
係上環Station月台下面..心~迷路~~~
:30: :30: :30:
:( 唔好意思,正經答你
上環站E4最近,E1-3都得。
原帖由 katoributa 於 20-6-2008 09:29 PM 發表
:( 唔好意思,正經答你
上環站E4最近,E1-3都得。

咁....由下面車廂踏出上環Station月台開始?
應該朝向那方走向E1,2,3,4~~?:30: :30: :30:
原來如此!
去到就知啦,就算出錯左都唔怕,走返上地面搵啦。
其實我通常用D出口,真係未認真睇過其他出口點行喎。:77:
咦, delight986兄, 你去見工? 真係架, 上到地面如果見到電車路, 就o岩啦, 跟住望左望右, 會見到永安架啦