Toysdaily 玩具日報

查看: 19007|回復: 153

[新品消息] (#121 Final update!)為左迎接2月9號來臨, 要開始做準備lu...

2月9號, 係星戰前傳1 3D版上映日子!
講梗嘅準備, 就係指今日入嘅一箱...
Oops, 依兩隻係前日入嘅, 斗城正價, 遲啲再post!

呀! 戲肉黎啦!!

嘿嘿...

估唔到HK咁聽話, 要正日先有!!

登登登登!!! 仲未知係咩? 落少少show俾你睇!!

Star Wars Vintage Wave 10---The Phantom Menace 一套12隻!!!

必搶嘅Darth Maul!!

一set入, 比正價平10%! 仲唔駛左搵右搵!!

其他熱門款!

可惜Clone wars新wave仲未有消息...
過幾日打尖出post!!
敬請期待!!
強烈要求可動性玩評:43:
支持下超人大大先 ! 呢 set SW 看來不錯呀 ! 快D開 la ! 好想睇下 Darth  盧山真面目 ! !
支持!我都等近依wave
第2幅圖個度有好多兄弟歡迎新住客~!!:43:
星戰真係好正..但3d諗緊睇唔睇...
話曬睇過..如果3d畫面做得唔好真係好蝕:ice:
我想問下有冇邊度有得散買 vintage Bastila Shan? 仲有Aayla Secura 係咪出左好耐? thx
我想問下有冇邊度有得散買 vintage Bastila Shan? 仲有Aayla Secura 係咪出左好耐? thx
山治 發表於 30/1/2012 09:58 PM

Aayla Secura冇出
Bastila Shan現在少見了, 之前吉吉都有~
佩服大大原箱入手,因為好多人都只會揀款買,我只會買Darth Maul:^

Bastila Shan已經絕種,祝你好運:ar:

做左"Darth Maul' review 先啦~~ :shiny:

唔知有冇祼半身果隻咁正呢?
Anakin 仔仔得唔得呢又?:oh:
回復 6# hongkongdisney

ching 我同妳考慮既一樣:71::71:
我比較想睇 IV V VI重拍版XDD
The whole box is too expensive for me........
回復 2# 玩具Kenny
哈哈, 未得閒拆住! 暫時只影左包裝!!
回復 7# 山治
Bastila Shan小弟早幾個禮拜有幸係斗城搵到一隻, 即入!
其他舖頭未見過!
至於Aayla Secura會係今年年中先出!