Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[新品消息] (#121 Final update!)為左迎接2月9號來臨, 要開始做準備lu...

頭像被屏蔽
回復 29# 韋小寶
Just checked in Kowloon Tong, not yet!!
回復 16# 無明:
Ok, here they are!! :73:

今次背面design全部一樣!!

12款preview!

架Obi-wan Jedi starfighter應該用錯左相, 因為黎梗Vintage包裝嘅應該係ep3開頭個架!!

有依張label嘅, 都係第一次出3.75!!

夜啲開始拆!!!
剩係入左maul,ana仔,obi同女皇,隻maul真係無入錯,可惜個樣硬係覺得唔夠惡
回復 34# 法蘭克

過頭笠唔係布製,總係覺得怪怪地,美中不足:?
剩係入左maul,ana仔,obi同女皇,隻maul真係無入錯,可惜個樣硬係覺得唔夠惡
法蘭克 發表於 31-1-2012 08:34 PM

師兄邊到散入? :D
回復  法蘭克

過頭笠唔係布製,總係覺得怪怪地,美中不足
韋小寶 發表於 31-1-2012 09:31 PM

膠製過頭笠太細la,印象中maul既過頭笠應該用闊身長袖表現都唔及ep1人車set件袍好
換返件袍落去就完美:$

師兄邊到散入?
goldwater 發表於 31-1-2012 10:31 PM

麻麻地 ___時點買, 好似返得唔多
膠製過頭笠太細la,印象中maul既過頭笠應該用闊身長袖表現都唔及ep1人車set件袍好
換返件袍落去就完美: ...
法蘭克 發表於 31-1-2012 10:38 PM

散買應該過一魚一隻吧... 不過唔駛食set 都唔錯呢~:he:

抱歉, 暫時手機快影三張!
隻Darth Maul, 果然無令人失望!!!!!!
可動高, 頭雕滿意, 衫靚, 配件夠玩!!!
以一隻SW 3.75黎講, 實屬神作!!!

Ball-joint hips!!

黎梗會有更多update, stay turn!!
Little Ani !!

除左雙腳有少少拗之外, 整體ok!!
回復 37# 法蘭克

ins 禽日見個價都好貴~
灣仔玩具街ar"....."..
quincy 發表於 31-1-2012 01:15 PM
:64::77:咁知唔知斗城幾時返?
突發一入!!

Discover the force系列, 外國屬walmart exculsive!!
同場仲見有2012 class II vehicle系列, 包括兩架podracer, darth maul架機!
入依兩款係因為佢地唔會係vintage系列番出! (部份discover the force系列款式會係vintage遲幾wave再出!!)
回復 39# herculesanakin

"隻Darth Maul, 果然令人失望!!!!!!" :66:
睇得出! 好期待ching再update :35:
回復 44# Assassin
Correction: 無令人失望:35: