Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[新品消息] (#121 Final update!)為左迎接2月9號來臨, 要開始做準備lu...

Support!!感謝ching率先報導:71:
隻Darth Maul在可動和著色方面好像不錯
只是面相欠了兇相,但也可接受了
回復  herculesanakin

"隻Darth Maul, 果然令人失望!!!!!!"
睇得出! 好期待ching再update
Assassin 發表於 1-2-2012 02:41 PM
u want them 2?........................
回復 47# 無明:

應該會入darth maul, 你有咩想要pm我 (star wars, clone wars, mu, etc), 見到通知你
斗斗城有得賣未?
wow...maybe i should go to theatre to watch it again!
斗斗城有得賣未?
greendayaryin 發表於 1-2-2012 06:22 PM

今日到老尖斗斗城,未見有新貨,WTF:blame:
今日到老尖斗斗城,未見有新貨,WTF
韋小寶 發表於 1-2-2012 09:57 PM
:no: WTH,!!今日在Wan Chai參加了一場搶奪戰,我是输家............:cool:
WTH,!!今日在Wan Chai參加了一場搶奪戰,我是输家............
無明: 發表於 1-2-2012 10:04 PM

我都有到灣仔check check,不過當時無咩人,得我一個"巢"星戰:!
我去左兩日都無赤武神呀.............................
回復 48# Assassin
師兄可代購clone wars 3.75???
回復 52# 無明:
咁慘...小弟今日一點半去過, 揀左兩隻discover the force, 期間有個四眼哥哥企係隔離摷sw野, 係咁望實小弟手上嘅G8-R3...
回復 51# 韋小寶
前幾日問過, 答覆係冇收到通知最近會有新野...
建議都係去灣仔/信三碰碰運氣, 信三聽日到貨, 有散買!!
回復 55# herculesanakin

都係遊街碰運氣
我去左兩日都無赤武神呀.............................
quincy 發表於 1-2-2012 11:04 PM
我昨5:半去,前面位人兄買左一隻赤武神,一隻Vos................冇哂:sad:
回復 58# Assassin
噢...都唔知香港幾時先番新一wave clone wars...