Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[新品消息] (#121 Final update!)為左迎接2月9號來臨, 要開始做準備lu...

宜家灣仔有美玩行家/炒家
佢地知幾時派貨(同區9成同時派)
越來越難正價或以下入到心頭好
回復 61# mikey
問過灣仔有2012新貨個兩間, 都話唔知有冇clone wars...
回復  Assassin
噢...都唔知香港幾時先番新一wave clone wars...
herculesanakin 發表於 2-2-2012 10:34 AM
新一wave clone wars有咩呢?:?
回復 63# 無明:
以美國最新wave黎講, 有 season 4嘅phase 2版clone trooper, commander cody!!

但香港至少仲有舊年3 waves未出...唉!!
剛正價入手 Darth Maul, 正價一魚找一雞:

WTH,!!今日在Wan Chai參加了一場搶奪戰,我是输家............
無明: 發表於 1-2-2012 10:04 PM

點爭奪法? 我今日去, 得我一o係度睇star war.... 我呢4日, 日日都去睇, 終於比我等到了....
不過大貨應該快到了吧.... ching 可以開始留意下大舖.....
Little Ani !!

除左雙腳有少少拗之外, 整體ok!!
herculesanakin 發表於 1-2-2012 07:45 AM

今日都見到ana仔仔, 仲有另外一個series o既賽車look. 不過冇手肘關節.....最後....兩隻都放棄左..... 呵呵~~
回復 67# goldwater
小弟剩係打算入機械人個set! 師兄講個隻ani只係番炒!
回復  goldwater
小弟剩係打算入機械人個set! 師兄講個隻ani只係番炒!
herculesanakin 發表於 2-2-2012 02:44 PM

機械人有喎.... 仲9草都唔洗添....... ching可以去睇下.......
我兩隻都放棄..... 係因為想等有手肘關節o既賽車look ana 仔仔....
回復 69# goldwater
R unit一盒四隻個set喎, 要兩魚八草!
聽日再去灣仔check check先:he:
回復  韋小寶
前幾日問過, 答覆係冇收到通知最近會有新野...
建議都係去灣仔/信三碰碰運氣, 信三聽日到貨 ...
herculesanakin 發表於 2-2-2012 01:34 AM
流料呀!都係要set入呀!
點爭奪法? 我今日去, 得我一o係度睇star war.... 我呢4日, 日日都去睇, 終於比我等到了....
不過大貨 ...
goldwater 發表於 2-2-2012 02:21 PM

灣仔邊度有?我新手唔知有咩地方買到
回復 72# 無明:
I just found out and pm you! But it is too late!
佢前幾日都明明話可散買, 今日到貨就話要set入!!
小弟都俾佢fake左!!:no:
流料呀!都係要set入呀!
無明: 發表於 2-2-2012 06:57 PM

CHING 有冇睇o岩咩, 幫你留意下....