Toysdaily 玩具日報

查看: 12493|回復: 45

[玩具攝影] 我也要快拍......"Hey, I'm on Vacation"---自組火爆光頭佬

Enjoy Bro ...

當然要有M9

臥身開火

模擬一下經典枱底撃殺

新一集出現的重機槍還火

Frank Moses ?

每每聖誕期間響起一片”Let it snow, let it snow, let it snow....." 歌聲之時,都會想起他,總是單人匹馬,跟數十專業惡棍鬥法,智謀勇猛兼備,但又缺槍缺水無鞋著,得出點點訊息.....所有東西非必然,是要爭取才能得到!
到了今天,第五集的John 跟兒子撘檔,以57 之齡仍然打得起勁,仍然火爆不忘優默...

人偶方面,經Catcat 大介紹購入此頭,感覺算是坊間比較像樣的,素體是Slim Body, 方便穿上Kato 大師皮褸後仍保可動性,有想過加厚身子,但最終放棄以瀟灑身形上鏡,褲子也是Kato大 出品,Marten 鞋是ACI 的,這次自組並未有跟足電影設定,只隨意配一下....

這個春節相當懶惰,可能每天帶小孩東走走西逛逛,又或者年紀問題,每個晚上也提不起勁開壇,到了情人節才首拍!

在此祝願各師兄同好:77::

人偶玩不盡,財源滾滾來
心想即事成,身心勁健康

Thanks for watching!
:78:
光頭佬廿幾年黎次次放假都爆大鑊.........:o
麥尊宜家變左老尊, 光頭look同新戲接近, so good:71:
睇輯相, Oldcat大好似好得好玩開心~~:$

我仲未睇"光頭佬5.0"....:help:

巴打波特 哩個光頭佬係似....不過瘦左d...
其實由4.0時期, 光頭佬面形都開始發福...
希望會有廠出個老年發福version光頭佬...
可能真係要入HT未來隻 豬埃JOE ver.光頭佬先得嘍....
嘩!高級自組:71:

真係好似今集戲中的樣子,其中引我入去睇就係有個黑寡婦造型的俄美女:46:

睇完第五集小弟都心思思想玩自組,不過無老貓大咁快手,強!:$

新戲內光頭佬殘左好多,但嘅然係玩人偶,挑個靚仔頭,著番件名牌衫,再擺個型,POSE,賞心悅目,自己開心最重要。

祝師兄來年長玩長有!
睇完第五集小弟都心思思想玩自組,不過無老貓大咁快手,強!

新戲內光頭佬賤左好多,但嘅然係玩 ...
catcat 發表於 14-2-2013 04:06 PM

我都睇左第五集, 都係打到砰砰聲, 十幾樓跌落街都冇事
最正係飛車同武裝直昇機掃射

貓大仲咩話光頭佬"賤"左好多喎?!:58:

Oldcat大出靚相:71: 支持自組:71:
"人偶玩不盡,財源滾滾來
心想即事成,身心勁健康"
大家咁話啦, 恭喜恭喜:77:
睇完第五集小弟都心思思想玩自組,不過無老貓大咁快手,強!

新戲內光頭佬賤左好多,但嘅然係玩 ...
catcat 發表於 14-2-2013 04:06 PM

光頭佬變左賤佬..??!:47:

佢做咩作賤自己..?:die:
光頭佬變左賤佬..??!

佢做咩作賤自己..?
MAX 發表於 14-2-2013 04:24 PM

殘 .....

打錯字.........
光頭佬廿幾年黎次次放假都爆大鑊.........
chankb 發表於 14-2-2013 03:38 PM

真係鑊鑊打到放煙花咁燦爛:78:
麥尊宜家變左老尊, 光頭look同新戲接近, so good
小志強 發表於 14-2-2013 03:44 PM

多謝支持:77:
相當期待HT 新開發嘅老布:71:
睇輯相, Oldcat大好似好得好玩開心~~

我仲未睇"光頭佬5.0"....

巴打波特 哩個光頭佬係似.... ...
MAX 發表於 14-2-2013 03:52 PM

真係比Max 大估中,玩到今朝四點半,相當過引:77:
期實試過加肚腩,不過件皮褸拱起曬唔掂,所以就痩身算啦!
5.0 要睇,炸餐飽賀年嘛:78:
希望G.I. Joe 2 HT有佢份
嘩!高級自組

真係好似今集戲中的樣子,其中引我入去睇就係有個黑寡婦造型的俄美女
ChrisLamXYZ 發表於 14-2-2013 03:55 PM

多謝支持!:77:
果件係幾索下:D