Toysdaily 玩具日報

查看: 25602|回復: 99

[玩具攝影] GFFMC #0000 MSZ-006A1/C1[Bst] Z plus (Blue)

前日偶然之下見到呢部藍色 Z Plus, 加上價值都叫自己覺得合理, 所以又忍唔住手, 買咗返屋企... {:1_240:}
之前都睇過有關呢款  GFFMC 既報告, 大多數都話太膠, 線唔夠, 出得麻麻地, 所以一直心大心細, 唔知買唔買好.
但今日玩過之後, 可能我要求唔高, 又覺得 OK, 雖然望落去雖然膠咗 D, 但我會俾合格囉. :35:

呢隻都係好物來...當年紅機冧價幫朋友入過2隻:help:好多野玩好抵玩之作
呢隻都係好物來...當年紅機冧價幫朋友入過2隻好多野玩好抵玩之作
老文 發表於 6-3-2013 03:33 PM

我都記得當年個價錢都跌到好靚價,
可惜怕好似FIX易跌件所以無買~~
跟本呢個系列都係好物來的:71:,我買親QC都好好。
呢隻唯一驚佢白膠位變黄。

回復 3# cliffordchan107

講真隻野原價我唔會覺得抵買,因為似一隻未完成模型..但冧價就超值,因為本身隻野多件可換...又可變..唯個樣唔得英俊:43:...同埋上面果位大大講得啱..隻野有機會變黃
我都記得當年個價錢都跌到好靚價,
可惜怕好似FIX易跌件所以無買~~
cliffordchan107 發表於 6-3-2013 03:43 PM

我都聽朋友講過曾經插到 6XX, 不過當時我未入坑, 所以同呢個超靚價無緣....
回復  cliffordchan107

講真隻野原價我唔會覺得抵買,因為似一隻未完成模型..但冧價就超值, ...
老文 發表於 6-3-2013 03:47 PM

原價幾多我就唔知喇~~ XDD
不過而家個價都 OK, 所以入手. 同埋真係好可以變出好多唔同型態, 算幾抵玩. XDDD
可能係 GFFMC 物料本身問題, 白獨都係好易變黃.
回復 7# pepsitang

大大咁你有無買埋1002...未入就襯5月復刻整番隻...:77:
回復  pepsitang

大大咁你有無買埋1002...未入就襯5月復刻整番隻...
老文 發表於 6-3-2013 03:57 PM

師兄...重高達已經訂咗 lu, 等 5 月收貨...XDD
回復 9# pepsitang

重高如原價入到直頭超值又高班..齋企都很有氣勢..:77:

重高如原價入到直頭超值又高班..齋企都很有氣勢..
老文 發表於 6-3-2013 04:16 PM

本來 12 月果時諗過想買, 但睇見個價位心大心細, 同埋 12 月又有 DX 鐵甲, 所以唔想洗太多錢, 之後就不了了之. 而家諗番都要多謝隻 DX, 如果唔係, 我估我已經高追買左. XDDD
回復 11# pepsitang

我買果時22XX:help:......死得好慘:70:
我都響拿EX雙魚個日, 無啦啦見人地定我又去定, 只定到亞版.{:1_208:}

大大咁你有無買埋1002...未入就襯5月復刻整番隻...
老文 發表於 6-3-2013 03:57 PM
    我買果時22XX......死得好慘
老文 發表於 6-3-2013 04:29 PM

早買早享受嘛....咁諗會開心好多...:^
我都響拿EX雙魚個日, 無啦啦見人地定我又去定, 只定到亞版.
馬仔 發表於 6-3-2013 04:30 PM

恭喜師兄, 又多樣靚玩具, 五月齊齊有新玩具玩. XDD