Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] GFFMC #0000 MSZ-006A1/C1[Bst] Z plus (Blue)

Z-Plus + EX :71:
恭喜usteakum兄wor............
可以兩隻line一齊去嘛.............十卜~
ray文 發表於 9-3-2013 10:05 AM

多謝∼
星矢呢條line。。。我係半支持既,起碼我都3子同卡隆,我唔追求12金0者{:1_203:}
我就盡量留得就留囉...不過有一部份魂盒已經入哂紙皮箱, 放左係公司枱底.
pepsitang 發表於 9-3-2013 10:16 AM

公司係一個另類選擇,我都放左一部份收埋未入境{:1_231:}
戒上 TD.....
pepsitang 發表於 9-3-2013 10:18 AM

好難架wor.................況且唔上TD都會上其他玩具網..............{:1_206:}
盒... 我都係盡量留得就留, 尤其係Gundam Metal系, Box Art咁正, 真係唔捨得丟囉...
傲龍未展 發表於 9-3-2013 10:59 AM

對龍兄嚟講一定冇難度呢~{:1_197:}
多謝∼
星矢呢條line。。。我係半支持既,起碼我都3子同卡隆,我唔追求12金0者
Usteakum 發表於 9-3-2013 04:18 PM

但12金有共鳴, 而且金價唔錯wor.............好正架~:75:
我都係....一見到就心痕, 之後就手痕, 除非真係天價, 如果唔係都會心思思忍唔到手...
pepsitang 發表於 9-3-2013 10:17 AM

同道中人... 間唔中幫自己放血
之前諗住淨係諗住玩MB
點知搞搞下都追埋GFFMC
{:1_229:}
但12金有共鳴, 而且金價唔錯wor.............好正架~
ray文 發表於 9-3-2013 04:42 PM

青銅先係最強∼!!!嘩哈哈{:1_209:}
同道中人... 間唔中幫自己放血
之前諗住淨係諗住玩MB
點知搞搞下都追埋GFFMC
LemonTea 發表於 9-3-2013 07:17 PM

x2。。。握握手!!
x2。。。握握手!!
Usteakum 發表於 9-3-2013 07:22 PM

(握手中)
U 兄
之前比你d毒相毒中
搞到我入埋隻1002 HK Night Ver :die:
(握手中)
U 兄
之前比你d毒相毒中
搞到我入埋隻1002 HK Night Ver
LemonTea 發表於 9-3-2013 09:03 PM

咁真係唔好意思∼!!{:1_207:}

但1002會場真係好令!講真,論顏色,果4隻最正係佢囉。。。。。

呢排有咩好入??{:1_230:}
咁真係唔好意思∼!!

但1002會場真係好令!講真,論顏色,果4隻最正係佢囉。。。。。

...
Usteakum 發表於 9-3-2013 11:09 PM

1002 HK ver 一開盒真係好驚喜{:1_221:}
隻電鍍真係好正
又大大隻

U兄你d MB 同MC 仲齊過我...
U兄有無玩unicorn 漫畫盾?
青銅先係最強∼!!!嘩哈哈
Usteakum 發表於 9-3-2013 07:21 PM

咁你都啱嘅, 話晒都係主角嘛..............:DD
1002 HK ver 一開盒真係好驚喜
隻電鍍真係好正
又大大隻

U兄你d MB 同MC 仲齊過我...
U ...
LemonTea 發表於 9-3-2013 11:23 PM

後追到傻左∼{:1_198:}
唔好咁講,大把師兄齊晒兩line條∼!

uc果個大盾?無呀!連盒野都未開! 不過新年時拎隻1008黎玩都滿足左,哈哈∼!
咁你都啱嘅, 話晒都係主角嘛..............
ray文 發表於 9-3-2013 11:44 PM

皇級又出得差d。。。如果唔係,或者會考慮