Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] GFFMC #0000 MSZ-006A1/C1[Bst] Z plus (Blue)

隻zeta plus外型靚亦唔易跌件, 不過要自己上水貼,白位用成型色偷雕,膠件易黃(小弟個隻黃左)....

插水無所謂,炒價就唔值了,
Ray文兄,呢個坑真係一個無底深潭。
有時買都唔係問題,搵地方放先頭痛。
pepsitang 發表於 8-3-2013 08:56 AM

絕對認同呀, 地方先最麻煩呀.............真係要快d做個櫃先得喇......{:1_201:}
絕對認同呀, 地方先最麻煩呀.............真係要快d做個櫃先得喇......
ray文 發表於 8-3-2013 10:30 AM

期待 Ray文兄既新玩具櫃{:1_197:}
隻zeta plus外型靚亦唔易跌件, 不過要自己上水貼,白位用成型色偷雕,膠件易黃(小弟個隻黃左)....
插水 ...
catcat 發表於 8-3-2013 10:23 AM

而家都好難搵到插水價, 除非出再版. :69:
期待 Ray文兄既新玩具櫃
pepsitang 發表於 8-3-2013 10:36 AM

我都好期待架.............希望啦~{:1_197:}
{:1_201:}呢隻我最近都入左紅機.....多型態得黎就易變.....自己入手係想玩飛機MODE做DISPLAY....

好滿意~!!!價錢自己接受到

RAY兄: 期待新櫃分享{:1_197:}

插水 ...
catcat 發表於 8-3-2013 10:23 AM

我無貼水貼....唔識怕本得肉酸...依家咁樣都幾令丫...夠喇...:67:
我無貼水貼....唔識怕本得肉酸...依家咁樣都幾令丫...夠喇...
Usteakum 發表於 8-3-2013 10:45 AM

我都係呀....冇貼水貼, 同埋覺得唔貼都好靚, 費事一陣貼衰咗仲心痛
絕對認同呀, 地方先最麻煩呀.............真係要快d做個櫃先得喇......
ray文 發表於 8-3-2013 10:30 AM

d 盒大大個 ... 要好多位
LemonTea 發表於 8-3-2013 11:38 AM

呢款盒KEEP唔到...就好似1/6 BATPOD 個盒....必掉...我屋企放唔到:42:
呢款盒KEEP唔到...就好似1/6 BATPOD 個盒....必掉...我屋企放唔到
Usteakum 發表於 8-3-2013 11:51 AM

佢咁多配件, 咁你點放呀??? 淨係留番個膠盒???
佢咁多配件, 咁你點放呀??? 淨係留番個膠盒???
pepsitang 發表於 8-3-2013 11:59 AM

包裝物料全掉......配件有時加BUBBLE紙入密實袋咋...
講真...我唔多KEEP盒(有位放就放..無位就掉)...EX個D咁大個點KEEP喎......ROBOT魂我唔多...不過都係掉....
包裝物料全掉......配件有時加BUBBLE紙入密實袋咋...
講真...我唔多KEEP盒(有位放就放..無位就掉). ...
Usteakum 發表於 8-3-2013 12:04 PM

我就全留囉. 不過而家已經開始冇位, 仲煩梗唔知點放.
我就全留囉. 不過而家已經開始冇位, 仲煩梗唔知點放.
pepsitang 發表於 8-3-2013 12:17 PM

除非你唔再買...總有一天唔夠位....所以最後都係要掉
不過...如果有D玩具會唔DISPLAY..咁佢個盒就要KEEP囉
而有D較貴又鐘意既..果D盒我都唔會掉...好似七劍同會場版之類仲有12寸
LemonTea 發表於 8-3-2013 11:38 AM

係啦, 所以可能要選擇性掉盒..............:no: