Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] GFFMC #0000 MSZ-006A1/C1[Bst] Z plus (Blue)

除非你唔再買...總有一天唔夠位....所以最後都係要掉
不過...如果有D玩具會唔DISPLAY..咁佢個盒就要KE ...
Usteakum 發表於 8-3-2013 12:30 PM

我宜家都要選擇性掉盒呀................{:1_201:}
我就全留囉. 不過而家已經開始冇位, 仲煩梗唔知點放.
pepsitang 發表於 8-3-2013 12:17 PM

我都留緊... 但就無位
隻Z plus 都幾大盒
我宜家都要選擇性掉盒呀................
ray文 發表於 8-3-2013 12:38 PM

大家都要面對現實,改變調節習慣{:1_207:}
除非你唔再買...總有一天唔夠位....所以最後都係要掉
不過...如果有D玩具會唔DISPLAY..咁佢個盒就要KE ...
Usteakum 發表於 8-3-2013 12:30 PM

而家已經唔夠位, 由其係超合金盒, 大大盒都唔知點安置.
果隻 DX 鐵甲我都係就咁放係床邊, 之後搵幅布蓋住扮茶几仔. =.=
我都留緊... 但就無位
隻Z plus 都幾大盒
LemonTea 發表於 8-3-2013 12:42 PM

所以.........我而家都要盡量唔好買咁多....(如果忍到手既話).{:1_237:}
而家已經唔夠位, 由其係超合金盒, 大大盒都唔知點安置.
果隻 DX 鐵甲我都係就咁放係床邊, 之後搵幅布蓋 ...
pepsitang 發表於 8-3-2013 02:40 PM

利害~! 一物多用!!!

各人價值觀不同.....我選擇掉盒都唔寧願周屋都係盒放係櫃頂呀...書台底之類.........如有需要...我也可以恨恨的去掉....
超合金真係幾大...有D仲有個皮箱連彩盒入....這些我都無辦法唔保留全個....{:1_206:}
所以.........我而家都要盡量唔好買咁多....(如果忍到手既話).
pepsitang 發表於 8-3-2013 02:41 PM

就係忍唔到手... 一盒又一盒{:1_229:}
大家都要面對現實,改變調節習慣
Usteakum 發表於 8-3-2013 02:18 PM

:DD........................冇錯呀~入得TD多數都係.............{:1_214:}
........................冇錯呀~入得TD多數都係.............
ray文 發表於 8-3-2013 10:34 PM

係啦。好中。。。去得td多。。。唉。。。。。ray兄。。tf mp呢條line我入左了。。。又多一條line。。。。所以ex聖衣都係算吧啦
係啦。好中。。。去得td多。。。唉。。。。。ray兄。。tf mp呢條line我入左了。。。又多一條line。 ...
Usteakum 發表於 8-3-2013 10:46 PM

恭喜usteakum兄wor............:77:
可以兩隻line一齊去嘛.............十卜~:71:
利害~! 一物多用!!!

各人價值觀不同.....我選擇掉盒都唔寧願周屋都係盒放係櫃頂呀...書台底之類.... ...
Usteakum 發表於 8-3-2013 02:48 PM

我就盡量留得就留囉...不過有一部份魂盒已經入哂紙皮箱, 放左係公司枱底.:42:
就係忍唔到手... 一盒又一盒
LemonTea 發表於 8-3-2013 03:26 PM

我都係....一見到就心痕, 之後就手痕, 除非真係天價, 如果唔係都會心思思忍唔到手...
........................冇錯呀~入得TD多數都係.............
ray文 發表於 8-3-2013 10:34 PM

戒上 TD..... :35:
我就盡量留得就留囉...不過有一部份魂盒已經入哂紙皮箱, 放左係公司枱底.
pepsitang 發表於 9-3-2013 10:16 AM

盒... 我都係盡量留得就留, 尤其係Gundam Metal系, Box Art咁正, 真係唔捨得丟囉...  :67:

盒... 我都係盡量留得就留, 尤其係Gundam Metal系, Box Art咁正, 真係唔捨得丟囉...
傲龍未展 發表於 9-3-2013 10:59 AM

超合金盒梗係一定要留啦...好似 EX 同 DX 鐵甲咁大個盒, 我都唔捨得掉...