Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 港漫討論區 ( 風雲l網頁遊戲 月賺8,000萬人仔 )

牛佬已加價,龍少同和仔都會加~!:67:
牛佬就唔知~!
龍少應該都會跌~!
和仔真係好大膽!買左佢五期都未講倒啲咩~!
仲要話係愛情故事...通常新書都會跌,仲要加埋價,
本人有小小擔心佢更加收支唔平衡......{:1_222:}
牛佬已加價,龍少同和仔都會加~!
牛佬就唔知~!
龍少應該都會跌~!
和仔真係好大膽!買左佢五期都未講倒 ...
trumanso 發表於 16-6-2014 01:56 AM

唔會, 和仔同阿架收錢唔多, 助理人工唔高, 應該無問題。
阿寶都有本足球新書喎!
又係卅幾蚊本!大渡依個做法本身唔係咁支持!
不過阿寶就例外啦!

殺道行者合訂本一/二期連匙扣~~!!!!
香港人 發表於 17-6-2014 09:19 PM

正野!!

雖然figure會更吸引
正野!!

雖然figure會更吸引
mushroom 發表於 17-6-2014 10:09 PM
公仔貴呀~~!!!!睇返內文稿, 而家香港都真係得阿架D公仔仲似八十年代風格~~!!!!!
公仔貴呀~~!!!!眼返內文稿, 而家香港都真係得阿架D公仔仲似八十年代風格~~!!!!!
香港人 發表於 17-6-2014 10:18 PM

算係幾美型………………不過黑人都似返黑人或外國人。
http://www.discuss.com.hk/viewth ... extra=#pid390955911

馬sir 又賺大錢!網頁遊戲風雲再起 月賺8,000萬人仔
香港人 發表於 17-6-2014 09:19 PM

我都買左....冇要到匙扣...

之前出個時冇睇....衣家開始睇....仲好睇過大軍閥.....封神紀(第三部開始){:1_206:}

之前出個時冇睇....衣家開始睇....仲好睇過大軍閥.....封神紀(第三 ...
改咩名好? 發表於 22-6-2014 09:11 AM
其實大軍閥只係愛情故事....
其實大軍閥只係愛情故事....
香港人 發表於 22-6-2014 09:57 AM

碎片 ~~~ 好 惡魔果實 feel ………

之前出個時冇睇....衣家開始睇....仲好睇過大軍閥.....封神紀(第三 ...
改咩名好? 發表於 22-6-2014 09:11 AM

殺道,好正架,整體上,我覺得 好睇過 封神,可能是人物刻劃較佳 (特別是桑恩…)
同伴第三期己入手...
一零八第七期入手, 第一輯完結, 算幾完整, 係打鬥少d...
專欄話老劍接受今日VIP訪問, 要check下播放日期~~!!!!!
一零八第七期入手, 第一輯完結, 算幾完整, 係打鬥少d...
專欄話老劍接受今日VIP訪問, 要check下播放日期~~ ...
香港人 發表於 29-6-2014 08:22 PM

希望保持水準, 少數我想追看的漫畫。