Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 港漫討論區 ( 風雲l網頁遊戲 月賺8,000萬人仔 )

好﹗我到而家DARK出品既書係除左第8銅人外傳說定甚麼,總知係主角個仔的那本無睇無買,同埋神兵4後期無買外,其他(第8、功夫、鐵將)都係真金白銀買的,但其實最期待既都係鐵將4仔……
好﹗我到而家DARK出品既書係除左第8銅人外傳說定甚麼,總知係主角個仔的那本無睇無買,同埋神兵4後期無買外 ...
多其 發表於 31-3-2014 04:14 PM

Dark 只係出過一本鐵將, 無出過其他書了…………………………
哦哦…總知係龍少近來既書咁解啦~
哦哦…總知係龍少近來既書咁解啦~
多其 發表於 1-4-2014 12:47 PM

鐵將係唔同的, 因為拉了玉記的編劇過來。
可以啦,劇情都幾好,係唔喜歡睇D姦呀咁既戲囉…
可以啦,劇情都幾好,係唔喜歡睇D姦呀咁既戲囉…
多其 發表於 1-4-2014 03:23 PM

黃玉郎教落的特色…………………………
有無人睇神兵問天?

到依家都唔明魔兵點解還在。
和仔新書, 大軍閥, 五月十五日出版~~!!!!
香港人 發表於 27-3-2014 06:17 PM

大軍閥 個造型 好有海賊戰隊 艦長 紅戰士 馬特拉斯 feel
大軍閥 個造型 好有海賊戰隊 艦長 紅戰士 馬特拉斯 feel
roystoy 發表於 29-4-2014 12:22 AM

反而我覺得似one piece
因為聽日係假期, 封神紀大結局提前今晚出左...
主要交代姬巧/十刑同阿狗的結局, 臨尾仲有交代另一個人...
真係可以完整完成一個故事, 現今真係得和仔一人...
應該話係夠膽完~~!!!!!
因為聽日係假期, 封神紀大結局提前今晚出左...
主要交代姬巧/十刑同阿狗的結局, 臨尾仲有交代另一個人...
...
香港人 發表於 30-4-2014 08:47 PM

佢學咗以前肥良的優點。
一零八第三期入手~~!!!!
故事尚算順暢, 但要小心咁睇至分得到某些角色(可能只係我問題...)
魔教成員, 好明顯係GGG入面的超龍神演變出黎, 有睇既朋友都應該認得果兩粒野...xd
劍僑在大渡做左幾期書, 都無人可以幫佢解決到公仔上既問題...???定係唔敢談論呢個問題...???
七成以上公仔都係"變形合体機械人"咁, 經常打開晒d膊頭/頸/手腳位準備合体咁款, 甩鬼晒...
追求到故事既改變, 但就仲要硬係呢班異變人...orz
一零八第三期入手~~!!!!
故事尚算順暢, 但要小心咁睇至分得到某些角色(可能只係我問題...)
魔教成員, 好明 ...
香港人 發表於 1-5-2014 09:19 PM

可能有人欣賞…………………………女仔或者覺得好正………………
睇左末世北斗

幾好睇,講中日的問題,幾有創意

推介俾無明名睇,佢應該鐘意當中設定。

如果肥良有當年的人氣,呢個故事或許可以長寫,唔駛2期完
睇左末世北斗

幾好睇,講中日的問題,幾有創意

推介俾無明名睇,佢應該鐘意當中設定。

如果肥良 ...
mushroom 發表於 8-5-2014 01:41 PM

基本上係唔想睇佢死氣沉沉, 希望真正寫到好作品, 不過亦希望佢能同其他人妥協, 至少在文字上可以俾人跟跟, 我唔知你地點睇, 我覺得佢d字到而家都好難明...